Minkpndam cikolatahurma nasıl yiyor kaşık kaşık nohut veya fasulye mi boğulmuyor mu ya ben çok korkarım
cikolatahurma Minkpndam böyle şeyleri ufaltıp veriyorum bide benim oğlum kaşıkla yemeyi çok sevmez elimle ufaltıp elle yedirdiğimde aşırı bi iştahlı oluyor
Stateofmotherhood Minkpndam Kahvaltı; pankek, bal , portakal suyu , avokado, kuruyemiş Ara ; üzüm , çilek Öğle ; sebzeli mercimek çorbası Ara ; smoothie Akşam ; kıymalı bezelye , çorba, yoğurt 23 aylık
MiDo esleminannesirabia ben veriyorum ama o isteniyor. Sanırım zamanı geldiğinde kendilerine güvendiğinde yiyecekler
Havvanurbahtiyar Ya herkez makarna pankek omlet vs yazmış. Dişlerimi var nasıl yiyorlar benim bebeğimin alt 2 dişi var sadece 8 ay 10 günlük. Herşeyi püre yapıyorum yoksa ögülcüyor çıkarıyor. Yutamıyor mercimeği bile. İnterneten bakıyorum çeşit çeşit yapıyorlar ama yemesi imkansız gibi siz nasıl yediriyorsunuz
Berilsmom46 Havvanurbahtiyar 8 ay 23 günlük kızım pankek yaptım birkaç kez yiyemiyor dişi daha çıkmadı en küçük parca yapmama rağmen yemiyor öğürüyor genel olarak hep püreli yapıyorum yemeklerini pütürlüleri bile yemiyor kusacak gibi oluyor
Keremikoo Havvanurbahtiyar 14 aylik bebegim var ve sadece 2 disi var 2 disi de ha cikti ha cikacak damaklari oyle sert ki bebeklerin inanamazsiniz kofteleri makarnalari falan damaklariyla parcaliyorlar. Deneyin ufak ufak minik parcalarla alistirmaya yoksa ilerde cok zorlanirsiniz
GulizEylul Minkpndam Kahvaltı: Kayısılı pankek / Avokado+labne karşımı / Muz+bal / Böğürtlen Öğle: Soğan çorbası Ara Öğün: Yaban mersinli puding Akşam : Ispanak Yemeği ( pirinçli) + yoğurt 13 Aylık Kızım
Kimkibu Minkpndam sabah haşlanmış yumurta lor peyniri ve biskuvili yogurtlu pekmez yedi Ara öğün muz yedi Öğle yemeği yoğurtlu ev makarnası Ara öğün meyve Aksam yemeği et sulu mercimek corbası Sonrasında meyve yedi yine biraz Az yiyor ama sık yiyor Aralardada beni ısırıyordu bende balık krakere alıstırdık bana yaklastıgında kızım hadi bunu kıt yap diyorum kraker veriyorum onuda yiyor ısırmayı bıraktı şükür🙈😂 1 yasında kızım
pnrdkc Minkpndam bu ek gıda meselesi gerçekten annelerin en dertli yanı olabilir yedirmek ya da çeşit üretmek her geçen gün daha da zorlaşıyor hele diş ve atak dönemi girdi mi araya vay halimize 🤯 iştahsız bir kızım vardı 8. Aydan sonra bu durumu kırdık ama nasıl derseniz bilmiyorum oluverdi yine iştahlı bir bebek değil 10 aylık olmaya 4 gün kaldı Sabah peynir ve zeytinli omlet tahin pekmez ve yoğurt Öğlen yayla çorbası ama az yedi haşlama kuzu incikle devam ettik onu yedi Akşam da en sevdiği bal kabaklı muhallebi yaptım ama yemedi sonra öğlen içmediği yayla çorbasını denedim daha yok mu diye yedi 🤗 gerçekten çok garip bu bebeler çözebilmek çok zor 🤩
Mihrimahim16 Minkpndam güvenmek derken ? Boğulur vs diye mi ? Yoksa Üretim tavuğu diye mi ? Anlayamadım canım…
baybbal Minkpndam 13 aylık sabahları genellikle pankek çeşitlendiriyorum yada menemen yumurtayı başka türlü Yemiyor uyanınca meyve daha sonrasında akşamdan kalan yemek yoksa eğer makarna yada mücver yanına yoğurtla akşamda yine onun yiyeceği standartta yemek en sevdiği ögün meyve diğerlerini zor bela🥲🥲🥲
Denizzz88 Minkpndam 13 aylık buara pek bi iştahsızız azı dişlerinden dolayı galiba. Sabah hurmalı pankek yaptım yanında labne ile onu yedi. Öğlen yemek yemek istemedi yulaflı şeftalili muhallebi yaptım onu yedi. Akşam da kıymalı makarna ve yoğurt yedi. Ara öğün olarak da çilek,yoğurt ev yapımı bebek bisküvisini karıştırdım birinde onu yedi birisinde de yaban mersini yedi. Buara sürekli fresh şeyler yemek istiyor meyve yoğurt gibi yemekle aramız açıldı zar zor yediriyorum