Karauzumum Pikapikapikacuuu ay bana çok sert geliyor o. İzmarit tadı alıyorum resmen 😏sanırım ben daha yumuşak içimli seviyorum
Pirayeada Redpepper eminönünde çekip taze veriyorlar. Adanada da öyle ama çoğunluk mehmet efendi kullanıyor
Bety Taze taze çektirmeyi daha çok seviyorum . Ama onun dışında hisar kullanıyorum Mehmet efendi aldım idare ederdi ama hisar güzel
Utkucan balkzm ben billur alıyorum genelde ama kahve bayatlamışsa köpüğü olmaz ağzı açık falan kaldıysa sizin kahvenin ondandır billurun satışı varsa orda çektirin alın hemen
midekoruyucu balkzm hiç dikkat etmemiştim 😅 ama bazen yeni açılmış mehmet efendi bile köpürmüyor 🤔 üstelik hep aynı yaparım, bi dahakine rengine dikkat edim bakim 🤗
balkzm midekoruyucu evet bende bimden almıştım Mehmet Efendi’nin kahvesi dedginiz gibiyse bende sorun yok ozmn😂😂 ocakta yaparım ayarına vs dikkt ederim
Selma-aygun37 balkzm normalde her markette var zaten tek tek bittikçe alıyordum ama ben bı bağımlıyım ve bittikçe bbebegimle sürekli çıkamıyorum ve her gün zam geliyor o yüzden iki seferdir Trendyol dan 12 li bı koli olarak alıyorum en azından 3 ay falan gidiyor
Deletedmom_112 Rabia_00 Tugba diye bir marka bulursanız kesinlikle onu alın, ama her yerde yok bildiğim kadarıyla genellikle eşimin arkadaşı bize getiriyor.
balkizimbebegim balkzm Nuri Toplar efsane kesinlikle içtiğim yaptığım en güzel kahve kime yapsam hep markasını sordular
balkzm midekoruyucu 😂 hadi bize sorun değilde,iki seferdir arkadaşlar geldi yaptığım kahvelerde köpük az oldu,en köpüklü olanını onlara verdim tabi😂😂o değilde kahve yapmayı bilmiyor gibi görünmek😂😂
midekoruyucu balkzm hiç sorma. Benim kahvelerim hep bol köpüklüdür bazen an geliyor özel misafirim oluyor. Yeni paket açıyorum köpürmüyor 😒 deliriyorum
balkzm Selma-aygun37 tmm teşekkür ederim heme bakıyorum 😉 söylediğiniz markalara Trendyoldan bakıyorum arama kaydında herkese teşekkür ederim 🥰🥰