GizeminEdizi minisinannesiii33 aç karnına git bari , arkadaşımın doktoru yediğin ictigun şeyler etkiler demişti HCG değerini,kafan karışmasın sonra yine.
BalBademmmmmm GizeminEdizi Katılıyorum ama değişebiliyor ya. Adetime yaklaşık 7 gün varken 5 TL lik test aldım ve çok silik çizgiyle öğrendim 🙂
GizeminEdizi BalBademmmmmm bende 6 gün gecikince ilk damla da net bir çizgiyle öğrenmiştim ama şimdi bence kalitesini paraya göre yapıyorlar ,biri 55 lira diğeri 20 lira taş catlasa.
BalBademmmmmm GizeminEdizi Doğru. Ben en son testimi geçen sene martta yaptım, şuan ne kadar oldular bilmiyorum 🙈 Hassas testi 20 TL ye almıştık. İllaki zam gelmiştir
Kocakgiller GizeminEdizi ben internetten 10lu 20li alıyorum hem daha uyguna geliyor baya uyguna hemde elimin altinda sürekli test oluyor
Ayse6 Ya o silik çizgi dediğin testin diğer tarafında ciksaydi olabilir di ama sağında olmuş bence kesin değilsin canim panik yapma
minisinannesiii33 Ayse6 testin sol tarafında da silik çizgi var canım🙈 en sağdakini diyorsan o bekledikten sonra çıktı o değil biliyorumm
Dermin GizeminEdizi bende tam tersi çok zatıfladım ama iğneden önce verdim kiloyu şuan 41 kiloyum hiç almadım kilo keşke ben alsaydım kilo gerçi 3 ay olcak iğne yaptıralı nezaman etkisi olur bilmiyorum
Dermin GizeminEdizi evet çok kötu sanırım tek eksiğim kilo almadım ben ama yaşadıklarının hepsini yaşıyorum
BalBademmmmmm GizeminEdizi Offf🙈 Ben bi 4 5 seneye 2.bebek düşünüyorum, sanırım o zaman 300 400 TL olur 😂
Ayse6 minisinannesiii33 kan verdiniz mi merak ettim ya sonucu benim kızım da 5 aylık adet olmadım hala sadece bı iki defa azıcık leke degmisti 2 3 ayda bir
GizeminEdizi BalBademmmmmm 4 5 seneye bin lira da olur da o zamana isedigimiz wcler söyler bence gebesin ya da değilsin diye 😁
GizeminEdizi Dermin sende de adet belirtileri oluyor mu,belirti yaşıyorsun ama adet olmuyorsun öyle mi,bende böylede her ay.