Dedimolabilir Deletedmom_45 bildigimden sastim 101 aldim bimden donmemek lazim sizma ve pisik asla yapmadi kizimda. Ucuz diye aldim baska yerden ne pisjk bitti ne sızıntı . Bimin bezi dolsa bile sarkmiyor digerleri cok kotu. Yok hayir varlıklı biri olsam yine bim alirdim.
nidas_mom Deletedmom_45 jenny willy 1 ve 2 no kullandım kızıma hiç bir kötü yan etki yapmadı memnum kaldım ama sonra primaya geçtim🤷🏼♀️
Minzilikuymak61 Butun bezleri denedim molfix disinda iyi gelen olmadi bana tekrar molfixe döndüm bidaha 🤦♀️ama nimin bezi a101 e gore daha fiyat olarak market bezleri daha phaliya geliyor bence degistircekseniz baby turco filan deneyin derim
Deletedmom_45 Minzilikuymak61 molfix hic sizdirmiyo ama pisikten kurtulmuyo oglum baby turco nasil acaba
Deletedmom_45 Tatlican vallahi herkes cok guzel diyo denicem teşekkürler 😘😍 bu arada sakaryada oturuyosunuz sanirim forumlarda okumustum bende sakaryaliyim birgun gorusmek isterim 🙂
Minzilikuymak61 Deletedmom_45 sicaklarla alaklo olabilirmi yoksa yaz kis hep pisikmi yapiyor ben ne bez kullandiysam hep cisini cikardi gece 2. 3 kere ust degistirirdim dogdugunda molfixdi pahali diye ucuza kacayim dedim daha cok biktirdi o yuzden molfix de kaldim baby turcoda guzel bime a101e soka gore bence baby turco daha iyi cunku hepsinin bezi sert geliyor bana baby turco daha yumusak 😊
baloglusss Deletedmom_45 ya bende molfix kullanıyorum kasık bölgesi her açtığımda kızarık minies denedim onda da öyle doktor kilolu olduğu için lastiklerden dedi ama değiştirsem mi bilemedim şimdi
Selin1234 Deletedmom_45 bem bu ay bim in bebek bezini aldım gayet güzel hiç sızma yapmıyor pisikte yapmadi birde sok kun bezini deneyim diyorum
Selin1234 Deletedmom_45 65 tly di galiba yalan olmasın eşim aldı ya fa 55 tl ikisi arasında bebeğim 4 aylık kalıplar normal prima gibi 3 numara kullanıyorum 5-9 kilo arası 50 tane var içinde çok güzel gerçekten