Deletedmom_45 Tatlican vallahi herkes cok guzel diyo denicem teşekkürler 😘😍 bu arada sakaryada oturuyosunuz sanirim forumlarda okumustum bende sakaryaliyim birgun gorusmek isterim 🙂
Selin1234 Deletedmom_45 65 tly di galiba yalan olmasın eşim aldı ya fa 55 tl ikisi arasında bebeğim 4 aylık kalıplar normal prima gibi 3 numara kullanıyorum 5-9 kilo arası 50 tane var içinde çok güzel gerçekten
Minzilikuymak61 Deletedmom_45 sicaklarla alaklo olabilirmi yoksa yaz kis hep pisikmi yapiyor ben ne bez kullandiysam hep cisini cikardi gece 2. 3 kere ust degistirirdim dogdugunda molfixdi pahali diye ucuza kacayim dedim daha cok biktirdi o yuzden molfix de kaldim baby turcoda guzel bime a101e soka gore bence baby turco daha iyi cunku hepsinin bezi sert geliyor bana baby turco daha yumusak 😊
Deletedmom_45 Minzilikuymak61 son 2 aydir pisik olmaya basladi diyebilirim bezden kaynakli düşünüyorum artik bimin bezini deneyip olmazsa baby turco denicem teşekkürler 😍😘
RabiaKar Deletedmom_45 Doğduğundan beri bim jenny welly asla şaşmam ne pişik ne bişey sadece arada sızdırıyo oda geceleri değiştirmiyorum sabah kadar haliyle arada kaçırıyo ama çok nadir gün çok memnunum ben
RabiaKar Deletedmom_45 Kalıpları bebekten bebeğe değişir toplu bi bebekse kiloları yazıyo zateb ama ben kiloya göre almadım hiç bi zaman bebeğimin gelişimine göre aldım mesela yarın aylık paketler gelicek avantajlı oluyolar. ama bezler büyük sayılır mesela sleepy nin çok küçük kalıpları 5 numara bile saki 4 numara gibi
PortakalliKahve Deletedmom_45 fiyat olarak diğer bezlerle çok farkı yok aslında, kullanmadım onları ama şokun bezi incecik hiç beğenmedim. Molfixten sleepy e geçtim indirimde alıyorum baya avantajlı oluyor birde havalar da ısındı çok çabuk pişik olabiliyorlar ☺️
Deletedmom_45 PortakalliKahve aa sleepy hic dusunmemistim bak trendyolda indirim olur oyle onlarada göz atayim teşekkürler 😍😍
Deletedmom_45 alptoyyy benim ki 10 aylik olacak 10 gun sonra ben 5 numara aliyodum 🙂 kararsiz kaldim genis mi kalibi
Poyrazin_annesii Sleepy alıyodum fıyatından dolayı bimin bezini aldm gayettr guzel pişik fln yapmadı 6 paket aldm valla
Selin1234 Deletedmom_45 ben daha önce coon baby soft bebek bezini kullandım oda çok iyiydi ama heryerde bulamıyorum daha sonra prima uygulamasından bir kaç sefer bebek bezi ucretsiz aldım fiyatları çok pahalı olduğu için bunu denedim diğer 3 kızımda kullandım gayet memnundum
YgmrEla Deletedmom_45 Şok marketin bebeland bezini denedim beğendim. sızdırmıyor, ince birde, malum yaza girdik ince bez daha iyi olur bence yazın. Eşim yine almış, sanırım devam ederim bu beze
Sensusfreud Deletedmom_45 ben doğduğundan beri 101 kullanıyorum memnunum açıkçası pişik vs 6 ay oldu hiç yapmadı 2 ya da 3 defa sızıntı yaşadık onda da gece uykusuna çok erken geçmişti bezini değiştirememiştim uyanmadın diye o yüzden oldu denemeni tavsiye ederim arada küçük kızarsalar oluyor poposunda destini kullanıyorum ben hemen geçiriyor onu da tavsiye ederim
baloglusss Deletedmom_45 ya bende molfix kullanıyorum kasık bölgesi her açtığımda kızarık minies denedim onda da öyle doktor kilolu olduğu için lastiklerden dedi ama değiştirsem mi bilemedim şimdi
Deletedmom_45 baloglusss 1 numara büyüğünü alabilirsin canim benimki 10 kilo 5 numara kullaniyorum lastik izi kalmadi 4+ cok yapiyodu