simiyyy thecamellia siveno aldım ama yinede cildi karardı kızımın hafiften. Yani siveno bu minvalde ne vaad ediyor bilmiyorum olması gereken bu mu başka konularda mı koruyuculuk sağlıyor onuda bilmiyorum ama deneyimim bu şekilde 😊
thecamellia simiyyy bende çok kararsızım mustela güzel ama bir çok madde var içinde bu ikisi doğal içerikli ve diğerleirne gçrede uygun fiyatı başkada bulamadım trukid var güzel ama pahalı oda
Melisa35 İncia ve mustela titanyum dioksit içeriyor diye okumuştum. Bee’o var bakmak isterseniz. Trukid veya Bioderma düşünüyorum ben de.
sedaykn Melisa35 Biodermanın içeriği temiz değil. Trukidin içinde de Dimethicone diye bir madde var. Gözenekleri tıkayıp nefes almasını engelliyor. Küçücük çocukta hiç gerek yok.
Sontvbukucu thecamellia bu sorduğunuz 2 marka da temiz içerikli uygun olanı alin :)) ben beeo kullaniyorum
sedaykn thecamellia Sivenoda titanyum dioksit var tartışmalı. İkisinden birini alacaksınız incia alın ya da beeo
Gunesim48 thecamellia incia aldım güzel fena değil kollarında kızarıklık oldu biraz belki sık yenilemediğim içindir bilemiyorum bacaklarda sorun olmadı
Sontvbukucu thecamellia beeo da en temiz içerikli olanlardan. Henuz tatile gitmedik ben gunluk disari cikarken kullaniyorum. İnstagramda prema ve onun anneliği hesabi var kadin biyolog belki biliyorsunuzdur temiz içerikli urunleri ordan bulabilirsiniz.
sedaykn thecamellia Piyasadaki en temiz içerikli ürün Badger ama en pahalısı da tabi. Beeo da tamamen temiz. Sürümü kolay. Ben sevdim. Geçen sene Badger kullandık bu sene beeo kullanıyoruz.
thecamellia Sontvbukucu beeo yu nereden aldınız peki internetten bazen orjinal ürün göndermiyorlar güvenemiyorum