Sontvbukucu thecamellia beeo da en temiz içerikli olanlardan. Henuz tatile gitmedik ben gunluk disari cikarken kullaniyorum. İnstagramda prema ve onun anneliği hesabi var kadin biyolog belki biliyorsunuzdur temiz içerikli urunleri ordan bulabilirsiniz.
thecamellia Sontvbukucu beeo yu nereden aldınız peki internetten bazen orjinal ürün göndermiyorlar güvenemiyorum
sedaykn thecamellia Piyasadaki en temiz içerikli ürün Badger ama en pahalısı da tabi. Beeo da tamamen temiz. Sürümü kolay. Ben sevdim. Geçen sene Badger kullandık bu sene beeo kullanıyoruz.
Sontvbukucu thecamellia gratisten aldim ınternetten de güvenilir puani yüksek satıcılar var, yorumlara bakarak aliyorum internetten alirken. Sampuan, vucut losyonu da ecowell kullaniyorum 🙂🙂
thecamellia Sontvbukucu gratise baktım şimdi gratis kart ile 87 lira diyo baya iyi ve çocuk güneş kremi diye geçiyo 6. aydan itibaren uygun demi yüz ve tüm vücut içinde uygunmu
Sontvbukucu NFAK ben alsam burdan alacaktım zaten favorilerime eklemişim. Gratiste daha uygun fiyata gorunce ordan aldim 🙂 https://ty.gl/9vf3fbxbwl
Skg thecamellia Hangisini aldınız? Ben hem temiz içerik olsun hem de bronzlaştırmasın istiyorum. Siz kullanmışsınızdır şimdiye ☺️ Tecrübeleri paylaşsanız… 😉
thecamellia Skg ben baya araştırdım karar veremedim sonra doktorumıza sordum bioderma önerdi memnunum