balyanakannesiiiii Mehmetereninannesi 8 haziran 30+30 toplam 1 saat leslie - 30 dk bisiklet ve 10 dk karın egzersizleri yaptım 👍🏻
Mehmetereninannesi Kızlar sizleri tebrik ediyorum 18 Haziran tartı günümüz her gün en az 30 dk daha fazla yapbilrsnz yani dayanabildipinz yere kadar yapın ve yorumlara kaç dk yaptıysanız yazın . Asla ertelemeyin . Yemeği de en geç 19 da sonlandırın HLmom Miniminnakbebe Peynirliomlet Pinarerdem1 Bezelyem Littlebird Peynirliomlet Ballicoregimm Ylz1641 Tugceden34 Nurdnc Elmel Momandbaby
Bezelyem Mehmetereninannesi 2 mile leslie + 20 squat +10 mekik çektim. Ben spor yapmaya yapmaya baya hamlamışım. Mekik çekmek ölüm gibi bir şeydi. Ama yaptık bir şeyler çok şükür
Babybloom Babybloom 8 Haziran: 3miles with a twist yaptık leslieciğimle. Suyum 3 litre. Yemek düzenim eh işte. Ama 260kcal gitti bile.
Ballicoregimm Ballicoregimm yaptııım ama 15 dk yapabildim ilk gün bu kadar dayandım. Yarın daha çok ve umarım tam olacak 💪🏻
Aselllin Bisey sorucam pazartesiden beri sabah aksam 3 mil yapiyorm ama nette 5kolanini gorfjmo dahami etkili onu yapayim yorumlar hep ingilizce anlamadm :)
Babybloom Aselllin tam anlamadım soruyu ama 3mile with a twist daha koşmalı, ben en çok onda terliyorum. Birden çok 3mile videosu var zaten. 3mile=5km hemen hemen. Her gün birini deneyip en yoranını seçersiniz.
Aselllin Babybloom benim yaptigimda 3 mil walk yaziyor 40 dk ama baya ter attiriyo termal tayt ile hanu dedm tk olani neymjs daja mi hizli kilo beriz diye sormustum 🤣
Ylz1641 Mehmetereninannesi dün baslamistim 15 dk olanını yaptim iyi denk geldi bende yapıyorum o zamn ☺️
Elmel Mehmetereninannesi bugün ki yapıldı ama ben telden yapıyorum ekran resmi alıp atabilirim bebekten dolayı TV kaldirdik