Mehmetereninannesi Pinarerdem1 Efekusunannesi balyanakannesiiiii Elmel Kızlar sizleri tebrik ediyorum bende Şimdi yapıyorum sizden de Yaparken böyle foto istiyorum Merilice 10sare 10sare Pinos06
balyanakannesiiiii Mehmetereninannesi 8 haziran 30+30 toplam 1 saat leslie - 30 dk bisiklet ve 10 dk karın egzersizleri yaptım 👍🏻
Elmel Mehmetereninannesi bugün ki yapıldı ama ben telden yapıyorum ekran resmi alıp atabilirim bebekten dolayı TV kaldirdik
Bezelyem Mehmetereninannesi 2 mile leslie + 20 squat +10 mekik çektim. Ben spor yapmaya yapmaya baya hamlamışım. Mekik çekmek ölüm gibi bir şeydi. Ama yaptık bir şeyler çok şükür
Mehmetereninannesi Kızlar sizleri tebrik ediyorum 18 Haziran tartı günümüz her gün en az 30 dk daha fazla yapbilrsnz yani dayanabildipinz yere kadar yapın ve yorumlara kaç dk yaptıysanız yazın . Asla ertelemeyin . Yemeği de en geç 19 da sonlandırın HLmom Miniminnakbebe Peynirliomlet Pinarerdem1 Bezelyem Littlebird Peynirliomlet Ballicoregimm Ylz1641 Tugceden34 Nurdnc Elmel Momandbaby
Babybloom Babybloom 8 Haziran: 3miles with a twist yaptık leslieciğimle. Suyum 3 litre. Yemek düzenim eh işte. Ama 260kcal gitti bile.
Ballicoregimm Ballicoregimm yaptııım ama 15 dk yapabildim ilk gün bu kadar dayandım. Yarın daha çok ve umarım tam olacak 💪🏻
Aselllin Bisey sorucam pazartesiden beri sabah aksam 3 mil yapiyorm ama nette 5kolanini gorfjmo dahami etkili onu yapayim yorumlar hep ingilizce anlamadm :)
Babybloom Aselllin tam anlamadım soruyu ama 3mile with a twist daha koşmalı, ben en çok onda terliyorum. Birden çok 3mile videosu var zaten. 3mile=5km hemen hemen. Her gün birini deneyip en yoranını seçersiniz.
Aselllin Babybloom benim yaptigimda 3 mil walk yaziyor 40 dk ama baya ter attiriyo termal tayt ile hanu dedm tk olani neymjs daja mi hizli kilo beriz diye sormustum 🤣
Ylz1641 Mehmetereninannesi dün baslamistim 15 dk olanını yaptim iyi denk geldi bende yapıyorum o zamn ☺️