DevNsn Mehmetereninannesi Ben de varım ama bu tempoyu genel de günlük olarak yaşıyorum arazideyim çoğunlukla ama evde de yapıcam mesai öncesi😉bklm ne olcak
Pandayavrusu28 tugbactlkya rica ederim düzenli yap canım gerçekten bir haftada etkisini görürsün yapmadan öncede tarçınlı türk kahvesi iç daha çok terletiyor ve yağ yakiyo
Bezelyem Adababy yani ben de tam bilemiyorum. Süt üretimi için gerekli olan kaloriyi spor için harcarsak etkiler mi acaba dedim. bir şey bildiğimden değil
Bezelyem Mehmetereninannesi bu akşam ilk lesliemi yapıyorum canım gaza getirdin beni valla helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻😂😂
tugbactlkya Pandayavrusu28 tamam canım yapicam teşekkür ederim sonuçlarımızi yazalım şu an 77.9 dum sabah aç karnına ölçüldüm 78 düz hesap sen kaç kilosun ve bu videoyla verdin mi hiç
Bezelyem Mehmetereninannesi dün 2 mil Leslie yaptım ve akşam 7den sonra bir şey yemedim. Sabah aç karnına tartıldım güncel kilom 78.7
Pandayavrusu28 tugbactlkya vermez miyim tatlım + bide diyetle 76 dan 64 e düştüm bugün tartıldım 64.80 hedefime çok az kaldi
Alse35 Mehmetereninannesi benim gittiğim öyle hazırlamadı klasik diyet listesi verdi tekrar diyetisyen arayışındayım 14 kg daha vermem laZım var mı bildiğin online işini güzel yapan bi diyetisyen 🤗
Mysons Mehmetereninannesi süper valla. Ben 2 ayda 10 kilo versem harika olur. Simdi 66 67 kiloydum. Yarin sabah tekrar tartışırım. Offf 60 kilo olsam bile bana o kilo yakışıyor boyum da kısa değil çünkü 60 yetiyor