Glcntna Mehmetereninannesi bende istiyorum dün kaynanamla başladık ama diyet nasıl yapıyorsunuz benim sütüm etkileniyor zaten az bide
Yaduuu Mehmetereninannesi ben de varım 🤗 biryerden başlamak lazım dimi. Tamda eşim sumoya yazılmayi düşünüyor musun dediğinde bu postu görmem evren zayıfla yeter diyor 😄
Pandayavrusu28 Deletedmom_21 ben yapıyorum zaten ama ben daha gelişmiş ini yapıyorum beni aşırı terletiyor 🥰
tugbactlkya Mehmetereninannesi Hoşbuldum canım benim iyi ki böyle post açtın benim de aklımdaydı, yapicam canım doğum yapalı 3 buçuk ay oldu 10 kilo verdim ama daha hamileliğe başladığım kiloya 10 kilom var daha ama bir 20 kilo versem süper olur bide göbek gitti mi mis siz diyet vs yaptınız mı
SeninAnnenBirMelektiYavrm Ay niye teşvik olmuyorum ben ,😂😂 acayip spor seven ben şuan hiç yaparsım yok 😂
Sariiannee Mehmetereninannesi Ben bir haftadır falan yapıyorum zaten bacaklarımda bir tık incelme oldu ama daha tartılmaya korkuyorum😂
DevNsn Mehmetereninannesi Ben de varım ama bu tempoyu genel de günlük olarak yaşıyorum arazideyim çoğunlukla ama evde de yapıcam mesai öncesi😉bklm ne olcak
Pandayavrusu28 tugbactlkya rica ederim düzenli yap canım gerçekten bir haftada etkisini görürsün yapmadan öncede tarçınlı türk kahvesi iç daha çok terletiyor ve yağ yakiyo
Bezelyem Adababy yani ben de tam bilemiyorum. Süt üretimi için gerekli olan kaloriyi spor için harcarsak etkiler mi acaba dedim. bir şey bildiğimden değil
Bezelyem Mehmetereninannesi bu akşam ilk lesliemi yapıyorum canım gaza getirdin beni valla helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻😂😂