Rumeys Benimde çok fazla dökülüyordu ve baş dönmesi başladı kızım kolik bi bebek olduğundan kendime hiç bakamadım doktorun verdiği 5 kutu ferrum demir ilacını içmediğimi farkettim ona tekrar başladım büyük ölçüde azaldı kanlarınıza baktırınbence
LadyGugu s-efe 3-6 ay sürecek bu dökülme. Nedenleri: hamilelik esnasında salgılanan hormonlar normalde dökülmesi gereken saçların dökülmesini engelliyor ve salgılanan büyüme hormonu yeni gelen saçların daha güçlü ve gür gelmesini sağlıyor. Bu hormonlar doğumdan 3-4 ay sonra anne bedeninde sıfırlanıyor ve o esnada dökülmeyen saçlar birden dökülmeye başlıyor. Saç deriniz bu fazlalık saçları döküp bitirene kadar çılgın bir dökülme devam edecek. Tabii hamilelik ve emzirme ile gelen vitamin eksiklikleri de dökülmeyi daha da şiddetli kılabilir. Kan değerlerinize baktırıp takviye kullanabilirsiniz. Benim kan değerlerim mükemmel çıktı. Doğumdan sonra da takviye almaya devam ettim doktor kontrolünde ama o çılgın dökülme oldu. 3.5-4 ay sonra da birden kesildi. Şu an bir sürü yeni minik saç uzuyor diplerden.
Melikemekan s-efe aynı benimde o şekilde. 4 aylık oldu doğum yapalı özellikle 2 haftadır avuç avuç dökülüyor topuz dağılıyor toplamaya çekinir oldum dökülecek diye. Çevremde normal dediler ama bilmiyorum kel kalıcam diye korkuyorum 😄bebeğim 4 ay kontrolünde bir kan tahlili yaptıracağım bende
Angime s-efe ben yaşadım. Kan tahlilimde yaptırdım zaten vitamin alıyodum demir depolarım dolu çıktı. Cildiyeye gösterdim. Doktor dedi normal. Emzirdiğim için de ilaç falan vermedi. Kendiliğinden geçecek dedi. 1 ay sonra durdu. Şimdi tutam tutam yeni çıkan saç var kenarlarda. 2-3 ay dökülüyor sonra duruyo. Bazılarının bşraz daha uzun sürüyo. Endişe etmeyin
ssari1903 s-efe bizde 5 buçuk aylığız kafamda saç kalmadı tutam tutam dökülüyor doktor vitamin eksikliği dedi hamileyken aldığım vitaminlerden kullanmayı düşünüyorum henüz başlamadım
thrcrn s-efe emzirme devam ettiği sürece saç dökülmesi ciddi şekilde devam ediyor benim tüm çevremden gördüğüm bu oldu ben ne zaman bıraktım saçımın dökülmesi sona erdi
MeandBaby yookkdahaneler benım bebegım 3 ay 2 gunluk 20 gun anca emdı mama yıyor doğduğundan berı ama felalet dökülme var yatak ev banyon mutfak :(
LadyGugu MeandBaby Tek bir takviye almadım. Ayrı ayrı aldım ve doktorum ayarladı. B12, D vitamini, omega 3, Çinko-Bakır, Demir, iyot-selenyum aklıma gelenler.
0055500 s-efe canım merhaba Instagram da ash vitamin diye bir sayfa var trendyolda da var ben çok güzel faydasını görüyorum 1 şişe bitirdim 2 tane daha verdim 30 tane yağın karışımıymıs tamamen bitkisel
Gull1987 TY_0613 bende de hiç ise yaramadı canım ya yapıyla alakalı galiba. Üstüne bir de saçlarımı çok sertlestirdi ve hiç arınma hissi vermiyor daha. Çabuk yaglandiriyordu saçımı. Şimdi üstüne para verseler kullanmam.
TY_0613 Gull1987 Allah Allah inanırmısın bende de üçüncü yıkamamda çok azaldı daha sonra nerdeyse yok denecek kadar oldu ama öncesinde avuç avuç dökülüyordu belki de yapıyla alakalı olabilir yağlı his bende de var ama ben kuru olanı seçtim oda yumuşak olması için yağ oranını dengelemek için miş daha önce hep kuru saça alıştığımız için bana da önce öyle geldi
Gull1987 İlk be eğimde doğumdan bir buçuk sene sonra falan dökülme durup yenileri çıkmaya başlamıştı. Yeni yeni toparlanmisti ki tekrar hamile kaldım. Umarım kafam kel kalmadan su dökülme son bulur. Ama ilkinde bu kadar yoğun değildi dokulme
nilesea Esrmrtsbr sebebi değil de zamanlaması öyle denk geldiği için halk arasında öyle biliniyor olmalı, yoksa ne alaka saç dökülmesiyle bebeğin annesini tanıması.
Hlal s-efe dogumdan snra benmde uzun sure dokldu sonra dokulenler cikiyor geri,ama kan testi yaptirip takviye alin
0055500 Hlal bende sizin gibi tereddüt edip hicbisey kullanmadım bu sayfaya resmen denk geldim bende erkek tipi saç dökülmesi var önlerim baya az eğer 2 yıl geçtiyse yeni saç çıkmaz hücrelerin ölmüştür boşuna alma dedi satıcı ben aldım yinede Bebek saçlarım falan normal saç oldu kökleri güçlendi 3 lü set bu vitamin şampuan birde dermorol mu neydi iğneli aparat ilacı sürdükten sonra o iğneli aparatla saç derimin üstünden geçiyorum kan hücrelerini canlandırmak için