mirayybebek VolkanEmre yves saint ıdole kullanıyorum şuan cok pahalanmış brnim aldığım dönemde 400 tl civarındaydı suan baktım ucmus veya zaranın parfümleride güzel Ekstra memun kaldığım dior hypnotic posion cok güzel kokusu
mirayybebek Zaradan ise red vanilla ve wonder rose öneriyorum fiyatları diğerlerne göre uygun ikili paketten alırsan daha iyi olur iki farklı koku ayrıca kokusu cok uzun gider
Merveada21 VolkanEmre yanımdan geven 10 kadından 9 Zara’nın vanilyalı şekerli parfümü ile dolanıyor bu bayanlara güzel diye ikne eden kim acaba 🤮
Sevvaldal VolkanEmre evet🙈 ben çok uzun süre kullandım şimdi bir süredir değiştirdim ama yolda durdurup sorarlardı😬
Olric11 VolkanEmre uygun performans ürünleri istiyorsanız Perceıve Little black dress Wish of love Vıva La vıta Pur Blanca Sımply her Eyfel Eau De Parfüm Avondan hepsini kullanıyorum çokta seviyorum
VolkanEmre Olric11 içindeki birkaç parfümü biliyorum kullanmışlığım da var aslında evet çok güzeller ama diğerlerine bakarım bir de maksima kullandın mı alo ondan luminata bir de
Zeynepbahar91 VolkanEmre herkesin tenine yakışan parfüm farklıdır. Kimi ciceksi kimi ferah kimi odunsu sever. Sexi mi bilemem ama Zara orchide kullanıyorum.
Nediyebilirimki VolkanEmre ben normalde parfüm asla değiştirmezdim ama hoşuma gitti kokusu 🌺 maalesef parfüm pek sıkamıyorum astımım var çünkü ☹️