Kbrbisi28 VolkanEmre su an kullandigim parfumcu kendisi onermisti erkekdi satan kisi david walker b201 şeker kokusu sevmedigim icin klasik ama cok etkileyici olsun demistim bunu onermisti ve cok memnunum
Rabia_deren Elaveannesiim . Geçen sene bargello dan aldık eşimle beraber. Kalıcılığı iyi. İnsan kendi sıktığı parfüme alıştığı için koku alamıyor. Ama eşim sıkıyor ertesi gün hala tişörtü kokuyor. Yıkayınca geçiyor. Daha önce bir çok yerden aldım parfüm ama bu kadar kalıcı değildi.
LILLEMUSS42 DenizSerap dior hipnotic mi? Tam olarak adını ve. Parfüm şişesinin rengini söylermisiniz(: İnternet sitesine baktımda çok var hangisi bilemedim
Minnakordek VolkanEmre en son hamilelikten önce parfüm kullandım ne olduğunu bile unuttum😂 mis gibi yumos kokuyorum😂😂😂
Henakiz VolkanEmre evet ya ben de önceden indirimde almışım 2 tane. Bitmesin diye gıdım gıdım kullanıyorum. 🤦🏻♀️
mirayybebek VolkanEmre yves saint ıdole kullanıyorum şuan cok pahalanmış brnim aldığım dönemde 400 tl civarındaydı suan baktım ucmus veya zaranın parfümleride güzel Ekstra memun kaldığım dior hypnotic posion cok güzel kokusu
mirayybebek Zaradan ise red vanilla ve wonder rose öneriyorum fiyatları diğerlerne göre uygun ikili paketten alırsan daha iyi olur iki farklı koku ayrıca kokusu cok uzun gider
Merveada21 VolkanEmre yanımdan geven 10 kadından 9 Zara’nın vanilyalı şekerli parfümü ile dolanıyor bu bayanlara güzel diye ikne eden kim acaba 🤮