Miniklerim123 Beren2323 yaptım hatta ilk kan testi verdim kanda çıkmadı idrarda çıktı aynı hafta kontrole gittim 8 haftalıktı
Beren2323 Miniklerim123 8 haftaya kadar belli olmadı yani :-) benimde kan negatif idrar da bekliyorum olmazsam doktora gitcm
Beren2323 Bu soruyu sormamın nedeni ilk bebeğin 14 gün gecikmeye kadar çıkmamıştı şimdi 18 gün oldu negatif adet söktürücü kullansam mı
Sokrates Beren2323 8 haftalıktı kusmalarımı reflü zannettim. Dahiliyede öğrendim. 4 aya kadarda düzenli adet gördüm o yüzden şüphelenmedim hiç..
Merveeakpnr Bi arkadaşım vardı biraz kiloluydu bebek istiyorlar dı ama olmuyordu adetleri de nerdeyse senede 2 3 anca oluyodu bi gün hastaneye gitmiş gaz sancısı diye ağlaya ağlaya doğurdu geldi 😂😂😂😂 herkes şok herkes iptal 😂😂😂😂
Elifbeyzam Beren2323 benim bir tanıdığım 5 aylıkken ogrendi yeni doğum yapmıştı zaten 6 aylık falandı bebeğide ve hamile olduğunu bilmede ameliyat bile oldu şimdi oda 6-7 aylık ikisi ikizi gibi bebeklerin 😂😅
Sedefe Nursena0606 emziriyordu süt korur diye düşünmüş birde doğumdan 1 sene sonra adet olmuyordu düzensiz olunca hamile kalacağını düşünmemiş hiç karnı büyümeye başlayınca seninki normal kilo değil dedik yok yok çok yiyorum dedi gece karnında canlanınca gidiyor 5 Aylık hamile olduğunu öğreniyor
Sedefe Beren2323 ilk iki hamileliği çol zor geçti yataktan kalkmadı ama ne hikmetse 3. Hamileliğin de bişey olmadı hamileyken ilaç bile kullandı sonra yatak odasını kendi taşıdı bir odadan bir odaya koltukları vs hep tek kaldırdı etti bilmediği için ama işte Rabbim verecek olunca veriyor bişey olmadı maşallah çocuğa
Beren2323 Miniklerim123 öğrenene kadar daha önce test yapıp negatif çıktı mı hamileliğinizi öğrendiğiniz de kaç gün geçmişti Regl
Miniklerim123 Beren2323 bebek emziriyordum düzenli adet olmuyordum ama göbeğim büyüdü bende adet olmuyorum diye maydonoz suyu felan içmiştim iyiki bebeğime birşey olmamış idrar twstini 3 defa yaptım pozitif olunca bir kaç gün sonra doktora gittin 8+3 haftalık çıktı
Maviii_balonnnn Beren2323 yok yeni evlenmişti ilk geceden oldu geç döllenmemiş evlendikten 1 ay sonra adet oldum zannettim ama yerleşme kanamasıymış adetim 15 gün gecikince yaptım hastaneye gittimde de 8 haftalıktı
Dila97 Beren2323 1 bucuk aylikdi ogrendgmde test yapmstm 1 ay icinde hep negatifti adetim gecikti sanmsdim en son test pozitif cikti
Beren2323 Dila97 benimde geçeli 20 gün oldu ilk defa böyle oldu hep negatif yani ona göre ilaç kullanıp kullanmamakta da kararsız kaldım