Miniklerim123 Beren2323 yaptım hatta ilk kan testi verdim kanda çıkmadı idrarda çıktı aynı hafta kontrole gittim 8 haftalıktı
Nursena0606 Sedaaksyy 😂😂. Ben aşırı kasık ağrısı ile gittim. Dedim kesin bir şeyler oluyor hiç normal değil. Hemen kan aldı ve tatatatam. Oğluşum oldu.
Sedefe Beren2323 yengem 5 aylıkken öğrenmişti 🙊 gitti cinsiyetini kilosunu boyunu herşeyini öğrendi geldi 4 ay sonrada doğdu zaten 😂
Beren2323 Sedefe benim reflü geçeli 18. Gün bugün kasıklarım yanlarım birden ağrıyo karnım sert. Çok küçükken böyle bişey olmaz ama karnımda bi damar atıyo ilk hamileliğimde olmıştu . Ama testler negatif 😂
Sedefe Beren2323 ilk iki hamileliği çol zor geçti yataktan kalkmadı ama ne hikmetse 3. Hamileliğin de bişey olmadı hamileyken ilaç bile kullandı sonra yatak odasını kendi taşıdı bir odadan bir odaya koltukları vs hep tek kaldırdı etti bilmediği için ama işte Rabbim verecek olunca veriyor bişey olmadı maşallah çocuğa
Sedefe Nursena0606 emziriyordu süt korur diye düşünmüş birde doğumdan 1 sene sonra adet olmuyordu düzensiz olunca hamile kalacağını düşünmemiş hiç karnı büyümeye başlayınca seninki normal kilo değil dedik yok yok çok yiyorum dedi gece karnında canlanınca gidiyor 5 Aylık hamile olduğunu öğreniyor
Beren2323 Miniklerim123 8 haftaya kadar belli olmadı yani :-) benimde kan negatif idrar da bekliyorum olmazsam doktora gitcm
Beren2323 Bu soruyu sormamın nedeni ilk bebeğin 14 gün gecikmeye kadar çıkmamıştı şimdi 18 gün oldu negatif adet söktürücü kullansam mı
Sokrates Beren2323 8 haftalıktı kusmalarımı reflü zannettim. Dahiliyede öğrendim. 4 aya kadarda düzenli adet gördüm o yüzden şüphelenmedim hiç..
Merveeakpnr Bi arkadaşım vardı biraz kiloluydu bebek istiyorlar dı ama olmuyordu adetleri de nerdeyse senede 2 3 anca oluyodu bi gün hastaneye gitmiş gaz sancısı diye ağlaya ağlaya doğurdu geldi 😂😂😂😂 herkes şok herkes iptal 😂😂😂😂
Elifbeyzam Beren2323 benim bir tanıdığım 5 aylıkken ogrendi yeni doğum yapmıştı zaten 6 aylık falandı bebeğide ve hamile olduğunu bilmede ameliyat bile oldu şimdi oda 6-7 aylık ikisi ikizi gibi bebeklerin 😂😅