1234___ Poyrazinorhaninannesi33 ulaş güven Bilal beyle birlikte çalışıyor , ama Berna doktoru bilmiyorum, sen ne yaptıracaksin canım ☺️
Poyrazinorhaninannesi33 1234___ bernayi da dene derim çünkü güvenilir biri önermişti bana onu.bir kaç kisiden daha duydum .ben kaz ayaklarına bir de yanak dudak kenarı yani dolgu oluyormuş oraya.
1234___ Poyrazinorhaninannesi33 zaten bağ olmuşsun Bostan olsan ne olacak diyorsun 😂 vala bende Dr arayışındaym, acaba fiyatları ne kadar 🌹
Poyrazinorhaninannesi33 1234___ inan bilmiyorum fiyatlarını ben emzirdigim için yapmıyorlar şuan bana o yüzden beklemedeyim.ama yaptıracağım zaman oki seçeneğim var ya Berna hanim ya da ulaş bey
1234___ Poyrazinorhaninannesi33 ulaş beye yazdım ama geri dönüş olmadı yarın forma gideceğim olmasa direk oraya giderim, Berna Hanım’ın Instagram hesabı var mı acaba
1234___ Poyrazinorhaninannesi33 https://instagram.com/dr.bernaozer?igshid=YmMyMTA2M2Y= budur herhalde
Poyrazinorhaninannesi33 1234___ canım instigram kullanmiyorum ben ama vizyon göz de Berna hanım diye sorarsınız. Ayrıca ulaş beye yazdiginiz zaman geri dönüş yaparlar yarın falan numaranızı istiyorlar onlar sizi arayıp bilgi veriyor .
Poyrazinorhaninannesi33 Eliffatma0113 ulaş bey de beninizi de aldirabiliyorsunuz yeğenim aldırmış orda
1234___ Eliffatma0113 hayır hiç memnun değilim Ayşegül güneyde aldırdım ama bundan 6 yıl önce de devlet Hastanesi’nde bi tane aldırdım ondan çok memnun kaldım hiç izi bile kalmadı