Poyrazinorhaninannesi33 1234___ vizyongoz hastanesinde de Berna doktor varmış onu çok övüyorlar bir kaç yaptıranların duydum. Bir de forumun altın da bir yer ulaş güven sanırım ismi ona da iyi diyorlar.peki emziriyormusunuz siz
1234___ Poyrazinorhaninannesi33 ulaş güven Bilal beyle birlikte çalışıyor , ama Berna doktoru bilmiyorum, sen ne yaptıracaksin canım ☺️
Poyrazinorhaninannesi33 1234___ bernayi da dene derim çünkü güvenilir biri önermişti bana onu.bir kaç kisiden daha duydum .ben kaz ayaklarına bir de yanak dudak kenarı yani dolgu oluyormuş oraya.
1234___ Poyrazinorhaninannesi33 zaten bağ olmuşsun Bostan olsan ne olacak diyorsun 😂 vala bende Dr arayışındaym, acaba fiyatları ne kadar 🌹
Poyrazinorhaninannesi33 1234___ inan bilmiyorum fiyatlarını ben emzirdigim için yapmıyorlar şuan bana o yüzden beklemedeyim.ama yaptıracağım zaman oki seçeneğim var ya Berna hanim ya da ulaş bey
1234___ Poyrazinorhaninannesi33 ulaş beye yazdım ama geri dönüş olmadı yarın forma gideceğim olmasa direk oraya giderim, Berna Hanım’ın Instagram hesabı var mı acaba
1234___ Poyrazinorhaninannesi33 https://instagram.com/dr.bernaozer?igshid=YmMyMTA2M2Y= budur herhalde
Poyrazinorhaninannesi33 1234___ canım instigram kullanmiyorum ben ama vizyon göz de Berna hanım diye sorarsınız. Ayrıca ulaş beye yazdiginiz zaman geri dönüş yaparlar yarın falan numaranızı istiyorlar onlar sizi arayıp bilgi veriyor .
Poyrazinorhaninannesi33 Eliffatma0113 ulaş bey de beninizi de aldirabiliyorsunuz yeğenim aldırmış orda
1234___ Eliffatma0113 hayır hiç memnun değilim Ayşegül güneyde aldırdım ama bundan 6 yıl önce de devlet Hastanesi’nde bi tane aldırdım ondan çok memnun kaldım hiç izi bile kalmadı