Tugcedgn Fusun_c aynen 2.5 saate ulaşsa aa sok oldum diyorum ya 45 dk uyufugunda inanamıyorum falan sonra bakıyorum bazı arkadaslarımın bebekleri 2 saat bile uyuyor ben 45 dkya sükrediyorum :(
Tugcedgn smmamons aynı aynı 30 dk uyuyo yataga gidtorum bi görsen gülüyo falan ama 1 saat olmadan baslıyo yine deliriyo uykusuzluktan ama yatmıyo bende artık geberdim yani
smmamons Tugcedgn benim artık sırtım tutmuyor yani uyuşa aslında kendi de rahatlayacak. Böyle olunca sürekli mızmız. Bide sürekli kucak istiyor zaten asla sırtı yer görmeyecek bir de kucakta gezinerek uyumayı seviyor böyle olunca ben pert 😅
Tugcedgn Heyyooo_34 aynı aynı Allah yardımcımız olsun gerçekten nasıl düzelicekler nasıl olacak bilmiyorum
Tugcedgn smmamons off off hepimiz aynı durumdayız napcaz bilmiyorum artık su saat olmus 50 kere yanına gittim uyandı yani kendime ayordıgım vakit yok cok afedersiniz wcye gitmeyi lüks sayıyorumya
5050 Tugcedgn ona da şükür 6 aylık kızım sabah 9dan akşam 10a kadar 5 dk uyumuyor sürekli yanında duruyum istiyor uyumadigindan ağlıyor devamlı uykusu var çünkü bilemedim ne yapcam
Tugcedgn 5050 off Allahımmm yardımcınız olsun insallah cok zor yaaa Uyku danısmanı yda doktorunuza sordunuzmu
Heyyooo_34 Tugcedgn hiç sormayın gerçekten biraz önce yatırdım yanından kalktım arkamı dönmemle uyanması bir oldu resmen
Tugcedgn Volkanelif2202 siz tam uyanma dakikadındsn ö ce gidip tekrar pışpış yaparak mı uzattınız uyku süresini
Volkanelif2202 Tugcedgn ben destekli uyutuyorum uyandığını görünce hemen gidip uykuya devam etmesi için ayakta sallıyorum öyle uzadı artık yapmıyorum