Littlebird evett bennn nazar cok etkiliyor bebeklerı basıma gelen bir olayı anlatım bir gün parktayım kızımı sallıyorum tam yaşına girdi bu arada bir bayan geldı oda cocugunu kaydırıyo ay küçücük bebek sallanıyor dedı ne küçüğü abla kızım 1 yaşında dedım yanı cok nırmal dedım böyle sallanması dedıkı bemm kızım 3 yasında korkuyor herseyden cocugu 3 yıldır doğru düzgün dısarı falan cıkarma mıs cocuk böyle oyuna parka aç büyümüş her halinden belliydi insan görünce bıle tedirgin oluyor Du bu 3 üncü cocuguymus diğer 2 si baya büyük mus sanırım diğer ikisinde enerjiyi zamanında tüketmıs neyse kızımı kaydırağa koydum ben tutup kaydırıyorum ama bızım kız da kendını atıyo öğrenmıs cunku bemm kızım resmen parkta büyüdü yaz kış demedım hep cıkardım insan ıcıne de cıkardım parka da süreklı ama o yüzden. Cocuk alıskın bıde kızım herkese güler tepki verir insanlara hemen gider cunku alıskın ona da baktı ay ne güzel gülüyo ay şöyle böyle dıye dıye cocugu yedı resmen gözüyle gözleri de renkliydı bızım oralar da derler kı böyle gözleri cok renkli olanların nazarı cabuk deger batıl inanc belkı de eve geldim esıme dedım kı. Bak böyle böyle oldu ben okuyamıyorum su anda sen oku bu cocugu dedım nazara geldı kesin dedım yarım saat. Gecmedı kızım esimın kucagunda yerde otıruyo Du esım de düşünün o sekılde. Esimın kucağından bir düştü boynu döndü esımin ilk yardım kursu var az cok anlıyo daha o boyun alta dönmeden cevirdi ama ömrüm den ömür gıttı soka gırdım ben sadece o boynun döndüğü anı gördüm ve esım dedı kı bıde söyledin yarım saat. Gecmedı dedı demem o ki nazara cok ama cok ınaıırırım hatta kadın süreklı kızımın hareketlerini takıp edince rahatsız oldum kızım huysuzlanıyo gıbı yaptım durmadım parkta fazla hemen eve geldim ona ragmen değdi gözü ama şu da var anne babanın da nazarı cok deger mıs bok bol okumak lazım ben bazen okuyunca nefesim kesiliyor resmen sanırım yıldızı da düşük biraz kızımın