KubraBaybars Oznur_0708 ben de inanıyorum dışarı çıktığımızda çok dikkat çeken bi bebek otobüste AVM de sürekli insanlar bakıyo , eve döndüğümüzde sebepsiz öyle ağlamaları huzursuzluğu oluyo ki artık arabasını kapatıp gezdirmeye karar verdim 🤷
Oznur_0708 KubraBaybars bu çok zorluyor bizi ya sürekli kapat foto atma tedirginliği dua okuyoruz bol bol ya
yaseminoztrk Biroglanannesi bu ben 😂 ne güzel yemek yedi derim 3 gün yemek yemez çocuk. Sabah 9 a kadar uyudu 1 hafta falan Ay ne güzel diye konuştum konuştum 6. 30 da kalkıyor şuan 😂
Oznur_0708 Biroglanannesi ay evet ağzımdan bişey çıkarmak istemiyorum düşünürsemde tersi olurmu diyorum artık
KubraBaybars Oznur_0708 evet canım sürekli okumak gerek gerçekten Allah korusun yavrularımızı her türlü nazar,kötülükten
Oznur_0708 Littlebird anındaa etkiye tepki olmuş ya kuzum benim böyle yıldızı düşük olmaları çok kötü instagrama bakıyorum sürekli çocuğunu paylaşanlara hayret ediyorum
Littlebird Oznur_0708 ben böyle nazar alan biri görmedim hayatımda kızıma kadar pek nazar demezdim ama gerçekten kızım çok nazar alıyor yaşayarak öğrendim. ben de öyle arkadaşlarım tüm gün onlarca fotoğraf paylaşıyor ben bir gün paylaşınca kızım o gün çok ağlıyor
Oznur_0708 Bebikobilge kuranda geçiyormuş bende önceden çok öyle inanmazdım şöyle yazıyormuş kaderin önüne geçebilecek tek şey nazar olurmuş büyük etkisi varmış cidden üzerimizde göz değiyor bunu duyunca daha bi takıldım
Bebikobilge Oznur_0708 doğrudur. nazardan önce sosyal medyada küçücük çocukların resimlerini paylaşmak da doğru değil. Özelimiz onlar bizim.
Oznur_0708 Nesrinhanimm sürekli paylaşım yapanlara şaşırıyorum etkilenmiyorlar mı diye bizimkilerin yıldızı düşük herhade hemen göze geliyorlar
Oznur_0708 Pirayeada ay kesinlikle tamda bu oluyor bana sormayın nasıl diye falan diyorum kötü bişey olsa söylerim diyorum bana söyletmeyin iyi hallerini falan 😂
kirmizibasliklikiz_ Oznur_0708 cocugunuzu disari cikarmiyor musunuz ? Kimse gormuyor mu ? O zaman nazar değmiyor mu? Evet nazar var ama her seyi buna baglayamazsiniz. Duanizi edin allaha emanet edin cocugunuzu oyle bi tek fotografla nazar degmez
Oznur_0708 kirmizibasliklikiz_ işte psikolojik olarak buna dayatıyorum herhalde buarada doğu görevindeyiz evden çıkamadık aylarca kar camımıza kadar çıkmıştı kimsede görmedi belli süreler şuanda da mahalle turluyoruz dışarı tek çıkmamız bu kimsede görmüyor yine pek ıssız yerler maalesef ki
unsuzkek Oznur_0708 benim kızım 1 ay 27 günlük yıldızı çok düşük sanırım çok nazar değiyor ve hiç bir yere fotoğraf atmadık henüz ailelerimiz ve biz görüyoruz sanırım eşim ve benim de nazarım çok değiyor ama çok tatlı napayım 😂