Gryffindor tasolar,sporcu kartları ve bilyeler bana da çocukluğumu hatırlatan en net şeylerden. Ucunu de çok iyi ve kazanma hırsiyla oynardım ve hep üterdim🙈 misafirliğe gidince falan oynardik, eve gitmek için kalkarken annem hep ne kazandiysam geri verdirirdi ev sahiplerinin çocuklarına çok sinir olurdum😒😒 o yüzden sadece sokakta oynardım misafirliğe gidince oynamak isteyen olursa “yenilince anneme agliyorsunuz oğlum ne oynicam sizinle” derdim annem gelir kızardı güzel güzel oynayın çocuğum aglatmayin birbirinizi diye 😂 gittiğimiz yerde yensem misafiriz çocuğum evlerine gidip oyuncaklarını yenmek almak ne demek çok yanlış derdi annem,bize gelseler de yensem aaa hic olur mu öyle oyun oynadık yendim demek ne demek misafir cocugum onlar misafirin oyuncağıni almak ne demek hadi ver derdi. Oynamasinlar o zamanlar, oynamak istemeyince de ağlıyorlar zorla oynayın diyorsunuz der sinir olurdum bizimkilere. @Woody acaba ne kadar doğru ailemin su anlattigim davranışı bak şimdi düşününce nedense yine bir sinir kapladı içimi 😂