selosunannesi Kuş dili konuşurduk simdikiler bilmez şarkılı yerden yüksek oynardık ip atlardik üçgen içine gir çık gibi bişey söylerdim tam hatırlayamadım 🤣 ortada sıçan 🤣ve tombi geldi aklıma bunları yazarken 🥰🥰 isvec norvesc danimarka.belcika Belçika Hollanda oynardık ellerle 🤣 şaşırana.cexa var hepsi kızları vardı bide ben cemreyi severdim 🤣
3melek_annesiii Gryffindor çanak çömlek patladı Saklambaç Taso İstop İp atlamak 2 kişi ipin içine girer bir kişi de yanana kadar hey nijja versene pizza oynardık/ kalcadan başlar dize kadar inerdi ip ismini hatırlamıyorum Eski minder Ac kapıyı vezirgan başı Yag satarım bal satarım Yagli bağlı üstü çörek Sek sek Gece/gunduz Ayyy daha bicok seyyy….. evde oynatabildiklerimi hâlâ çocuklarla evde oynuyorum 🙈 çocuklarımla çok seviyor
_11pnr_13thr Deletedmom0099 ac kapiyi bezirgan basi kapi halki ne alirsa ne verirse 1 sican 2 sican 3cu kapan di sanirim bizde cok oynardik cocukken heyyy gidi yillar heyyy😊☺😊
seninananbirmelektioglum Gryffindor körebe ,saklambaç ,yağ satarım bal satarım ,yerden yüksek, yakan top,pas,beş taş ,ip atlama ,uzun eşşek ,seksek aklıma gelen bunlar ne güzel günlerdi 😊
Teemo07 Gryffindor taso bizde çok oynardık, misket falan da severdim. Bizim lojmanda ki çocuklarla ‘obua’ diye bir oyunumuz vardı. Kimsenin bildiğini düşünmüyorum. Artık kendimiz mi uydurduk, yoksa gerçekten böyle bir oyun var mıydı bilemiyorum. Ayy bir de solucanlarla marketçilik oynardık 😒
Gryffindor Teemo07 İlk kez duyuyorum ismi de süpermiş kendiniz uydurmuş olabilirsiniz bizim de vardı öyle uydurma oyunlarımız 😃 çete gibiydik çocukken resmen 😃
Teemo07 Gryffindor ben de kimseden hiç duymadım, her gittiğimiz yerde biliyor musunuz diye sorardım çocuklara ama yok yani. Ayy bizde öyleydik. 😂 İllallah etmişti tüm lojman bizden.
Gryffindor Mariposa O üç taşa bazıları cüz de diyordu ondan mı bahsediyorsun. Hani üç taşı tek bir sıra haline getirirsek alıyorduk oyunu
Gryffindor Teemo07 Çok ses yapıyorduk ya insanlar da haklı😃 keşke şimdi de cıvıl cıvıl çocuk sesi olsa ama yok
Teemo07 Gryffindor valla çok çektirmişiz şuan iyi anlıyorum, cünkü bizim lojmanda full çocuk dolu. Bol bol duyuyorum ben burda. Ama artık mahalle araları eskisi gibi değil. İnsanlar çocukları salmak istmeşyor sokağa haklı olarak 😔
Gryffindor Teemo07 Benim burda bir tane bile çocuk sesi yok. Parklar dolu sadece ama mahalle arasında yok maalesef. Bizim parkımız sokaklarda. Eşimin tayini çıkarsa lojman isterim ben de özellikle oğlum için arkadaş çevresi olsun diye
Teemo07 Gryffindor aslında ne kadar da acıklı bir durum çocuk seslerinin artık sadece parklarda olması.. Umarım çıkar, rahat edersiniz gerçekten. Çocuklar için büyük avantaj.
Mariposa Gryffindor bencede şimdi sokakta çocuklara bakıyorum hic bu oyunları bilmiyorlar varsa yoksa top sıkılınca bisiklet scooter