2guzelinannesi Bebek123- kiyamam ben kuzuma adini veriseniz hergun dualarina katiyim careniz neyse karsisiniza ciksin insallah suan durumu nasil doktorlar ne diyor rabbim tekrar kostugu yurudugu gunleri gostermeyi nasip etsin
Bebek123- 2guzelinannesi şuan eski haline döndü çok şükür sadece yürümekte biraz zorlaniyor ama 1 aya kadar düzelecek oda inşallah. doktorlaromiz patoloji sonucu bekliyor ona göre bir yol izleyecegiz insallah.
eymenzeynep Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Bebeğiniz için ayetel kürsi okudum şifa olsun kan olsun can olsun inşallah 🤲 ayrıca bende ankaradayım neye ihtiyacınız olursa özel tartışmalar bölümünden yazmanız yeterli
Yldrm3105 Rabb’im tez zamanda şifa versin inşallah, sizlere de büyük sabır diliyorum, Rabb’im kolaylık versin 🤲
minderbob Bebek123- Rabbim evladınızı size bağışlasın eskisinden de iyi olsun inşallah Şafi ismiyle şifalar diliyorum. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
defmommy Bebek123- çok geçmis olsun benim kızımda 20 aylık yürürken hep başını sağa atıyor başka belirtileriniz neydi acaba kusura bakmayjn ama bende endişelendim şu an 😕 kulaklarının arkasında da yağ bezesi gibi şeyler var iki tane
Bebek123- defmommy yürüme bozukluğu, dengesizlik. Boynunu hep sağ tarafa eğik tutuyordu. Düzeltmiyordu.
bukaga defmommy her iki kulaktada mı? Bu oluyormus usg ile takip ediliyor. Kac cm biliyormmusunuz baktırdınız mı?
1kucuk_ask Bilgim yok Allahim yavruna sifa versin saglik versin onu sensiz seni onsuz birakmasin insallah simdi nasil durumu
Bebek123- 1kucuk_ask şuan ameliyat sonrasi eski haline geri döndü çok şükür, ggüzel dileklerin için teşekkür ederim 🙏
Goktugunannesi1234 Bebek123- patoloji sonucunun yüzde 80 kötü geleceğini söylemiş demi doktorunuz. Ameliyat oldu dediniz tümörün büyük bir alanı temizlenmiştir o zaman. Kalan kısmı egerki kötü huyluysa inşallah değildir kemoterapi radyoterapi ile kısa sürede toparlar diye düşünüyorum. Zor bir süreç ama geçecek hepsi inşallah 🌺🌼
Sonsuzmutluluk Bebek123- Rabbim sana bağışlasın yavrunu inşallah tez vakitte şifalandırsın bolbol okuyun ona tesbihatlar sureler hatimler dağıtın
Bebek123- Goktugunannesi1234 İnşallah, tek isteğim hiç kemoterapi radyoterapi ihtiyacı olmaması🙏 teşekkür ederim 🌼