Cookie Çok üzüldüm rabbim evladınızı size bağışlasın , bi Yasin suresi okuyacağım onun için. İnşallah bilgisi olan birileri yazar 😔
Noname21 Bebek123- Allah sifa versin inşallah bebekler hiç hasta olmasın. Allah size de dayanma gücü versin. Ya Şafi ❣🌸
Rainnnn Bebek123- evet hacettepe hastanesinde tedavi gördü çok saygın bi aile ankarada bayağı araştırıp burayı uygun gördüler
Rainnnn Bebek123- bu konu hakkında bilgi vermeyeyim ama emin olun çok hastane gezdiler eğer ankaraya gelme durumunuz varsa bu hastane çok ama çok iyi. Rabbim şifa versin
2guzelinannesi Bebek123- cok gecmis olsun ben instagramda bu hastaligin oldugu bir cocuk gormustum oda ameliyat olmustu adini haturlamiyorum . Buzamana kadar bsieyi yokmuydu o cocukta kafasini egerei yuruyormus
Bebek123- 2guzelinannesi hiç bir problemi yoktu, zeka açışından yaşıtlarından 1 tık öndeydi hatta. Son 1 ayda oldu herşey. Denge problemi en büyük belirtiydi bizim için
2guzelinannesi Bebek123- yanlis anlamazsaniz hepimizin bebegi var bilincelenmek adina denge kaybi nasil oluyodu sizi uzmek istenen oyle biseyi gizden kacirmamak icin yani benimde kizin 20 aylik oda dusuyor takiliyor bu bir sorunmu
Rainnnn Bebek123- aaa tamam o zaman doktorlarının ismini öğreneyim ben ama bir haftaya anca sorabilirim sizi bidaha nasıl bulurum burda bilmiyorum beni instg dan takip edin yagmurgelincikkk
Rainnnn Bebek123- tammdır ordan size ulaşıcam ben şuan onların bi cenazesi var sormam ayıp olur bu durumda bi haftaya sorcam inşallah
Latiko Bebek123- allahım şafi ismiyle şifa versin bu gece sizin için çok dua edicem yavrunuz bir an önce sağlığına kavuşup tekrar yanınızda olur inşallah çok üzüldüm 🤲🏻
Bebek123- 2guzelinannesi Yok hayır tabiki bilgilenmek isteyebilirsiniz. Ama boyle takilma dusme gibi bir olay degildi. Normal yuruyen koşan bebeğim son 1 ayda duvarlardan destek almadan yada elimi tutmadan asla yürüyemez oldu. Daha çok böyle başı dönüyomuş gibi düşünün 2 adim agip her seferinde yere yığılıyodu. İlk zamanlar oyun yapiyor diye düşündük sonra iş ciddi bi hal aldı.
2guzelinannesi Bebek123- kiyamam ben kuzuma adini veriseniz hergun dualarina katiyim careniz neyse karsisiniza ciksin insallah suan durumu nasil doktorlar ne diyor rabbim tekrar kostugu yurudugu gunleri gostermeyi nasip etsin