Zmnl19 Elvn94 cok severek icio gunduz biraktigin yerdedurmayan cocuk ikinci gun bgun birakiosun etrafina bakip guluor
Nlngucluel Zmnl19 cnm smilac ishal yaptı bizi kilo almadık Aptamil çok iyi geldi kilo aldı ishal bitti günde bir defa yapıyor gaz olmadı
Zmnl19 Nlngucluel iste her bebegin yapisi baska demekki icerilerindeki etken madde bazi bebeklere gore degisiyor kimisine dokunuor olmali
HamzaSiracveBen Zmnl19 bu kuzuların hepsi baska baska işte dertleri bir sürü hep iyi olsun istiyoruz deneye deneye iyisini bulucaz inşallah
Zmnl19 HamzaSiracveBen vala smdilik iyi gbi duruyor gunduzde uykusu dha duzeldi hic uyumuordu smdi kakasini da yapti burada okuduuklarima gore bu mamayi yiyen cocuk yesil kaka yapiomus yesil yapti 😀bi kaka insani anca bu kdr mtlu edebilir ya ne degisik😂
HamzaSiracveBen Zmnl19 😂😂😂😂😂 daha nelere nelere mutlu olucaz 7 aylık olduk sacma sapan seylerine gülüp eglene bılıyorum 🤗🤗🤗🤩🤩🤩
AnneAslan Zmnl19 sma humana aptamil kullandık gaz ve kabızlık oldu. Sonra similac aldik kilo alimi cok iyi. Tavsiye ederim.
Zmnl19 AnneAslan Bende iki gundur kullaniorum o aptamilin allah cezasini versin ya cocuguma neler etmis gunduz gozunu kirpmiodu agri cekiomus meger cocuk smdi uyuor uyanior mama yio bdha uyuo
Zmnl19 HamzaSiracveBen Ben bazen sacma aglamasina guluorum kendi kendime cnku asabim bozuluor artik😂😂😂😂
HamzaSiracveBen Zmnl19 ayy evet kesinlikle ya bi de bizimkinde cığlık atma başladı sürekli bagırıyor evlat 😫😫😫
SeliminannesiSeliminannesi09 gizemturan canım similac kullanımı nasıl oluyor ölçülerini anlamadım mesela 90 yayapmak istiyorum kaç kaşık koymam lazım diğer mamalardan farkli
Ayse42 SeliminannesiSeliminannesi09 canım ben kullanıyorum similac 1 Ölçüsü 60ml için, 90 ml yapmak için bir tam ölçü birde yarım ölçü yapıyorum, ölçeğe dikkatli bakarsanız tam orta kısmında bi çizgi var orayı kalemle işaretle yarım ölçüyü öyle ayarla
SeliminannesiSeliminannesi09 Ayse42 tamam canım sağol allah razı olsun bide benum bebegim 5 ay 20 günlük ben 2 numara aldım çünkü anne sütü de alıyor küçük mama bize baya gidiyor bi sıkıntı olur mu
Ayse42 SeliminannesiSeliminannesi09 ne demek canım yarımcı olduysam🙂 canım açıldıktan sonra 3 hafta içinde tüketilmeli , kutuyu açınca tarih atarsan üstüne takip etmen kolay olur