Zmnl19 HamzaSiracveBen mamayi bugun kullandim gunduz asla uyumayan cocuk 3 saatte bir mama yiyip uyuor
HamzaSiracveBen Zmnl19 oohhhmaşallah masallah kuzuya rabbim boyle devam ettirsin inşallah cok sevındım 😍😍🥰🥰
asocialmom Zmnl19 içeriği çok temiz zararlı yağlar vs yok ancak bizde kabızlık ve yeşil kaka oldu mamadanmıdır bilmem 🤷♀️
Zmnl19 HamzaSiracveBen inslh cnm aptamili vucuttan attimi dha rahat edicek cnku dha kaka yapmadi cocugu mafetmis aptamil ya
HamzaSiracveBen Zmnl19 inşallah bir an önce agrısız sızısız onu da yapar biz cok cektık hem mama dan hem kabızlıktan allahdan ek gıdaya başladıkda duzeldi ☺️☺️😌😌
Zmnl19 HamzaSiracveBen Benimkinde kabizlik yoktu sancisi oluyodu oda popodan agizdan hemen cikarinca yediginde ben gazi yok saniodum
Elvn94 Zmnl19 bi ara kullndm kabizligi var dye kabzligimizi gderdi ama yesil kaka yapti ve cokta sewerek icmedi o yuzdn degstrdm
HamzaSiracveBen Zmnl19 bu kuzuların hepsi baska baska işte dertleri bir sürü hep iyi olsun istiyoruz deneye deneye iyisini bulucaz inşallah
Zmnl19 Elvn94 cok severek icio gunduz biraktigin yerdedurmayan cocuk ikinci gun bgun birakiosun etrafina bakip guluor
Nlngucluel Zmnl19 cnm smilac ishal yaptı bizi kilo almadık Aptamil çok iyi geldi kilo aldı ishal bitti günde bir defa yapıyor gaz olmadı
Zmnl19 Nlngucluel iste her bebegin yapisi baska demekki icerilerindeki etken madde bazi bebeklere gore degisiyor kimisine dokunuor olmali
Zmnl19 HamzaSiracveBen vala smdilik iyi gbi duruyor gunduzde uykusu dha duzeldi hic uyumuordu smdi kakasini da yapti burada okuduuklarima gore bu mamayi yiyen cocuk yesil kaka yapiomus yesil yapti 😀bi kaka insani anca bu kdr mtlu edebilir ya ne degisik😂
HamzaSiracveBen Zmnl19 😂😂😂😂😂 daha nelere nelere mutlu olucaz 7 aylık olduk sacma sapan seylerine gülüp eglene bılıyorum 🤗🤗🤗🤩🤩🤩
AnneAslan Zmnl19 sma humana aptamil kullandık gaz ve kabızlık oldu. Sonra similac aldik kilo alimi cok iyi. Tavsiye ederim.
Zmnl19 AnneAslan Bende iki gundur kullaniorum o aptamilin allah cezasini versin ya cocuguma neler etmis gunduz gozunu kirpmiodu agri cekiomus meger cocuk smdi uyuor uyanior mama yio bdha uyuo
Zmnl19 HamzaSiracveBen Ben bazen sacma aglamasina guluorum kendi kendime cnku asabim bozuluor artik😂😂😂😂
HamzaSiracveBen Zmnl19 ayy evet kesinlikle ya bi de bizimkinde cığlık atma başladı sürekli bagırıyor evlat 😫😫😫