Elifkrl makinistanne baya kanama gördünüz o zaman siz peki normalmiydi o kadar kanama olması benim yaklasık 15 20 gün sonra kesildi kanamam
makinistanne Elifkrl benim hamilelik öncesi zaten kanama sorunum vardı yani kanım geç pıhtılaşıyor ama gebelikte düzelmişti. Doğum sonrası eski soruna geri dönebilir demislerdi o nedenle normal sayiyorlar
Elifkrl CemreKerem bende emziriyorum olmama şasırdım süt korur derler hep ya 3. Ay sonuna dogru olmam sasırttı bni bi yandanda sevindim gercekten vücudumuzun regl olmaya ihtiyacı var
CemreKerem Elifkrl kesinlikle öyle regl oldukça şişkinlik ve göbek problemi kolay kolay yaşanmıyor ve her ay hamilelik korkusu da yaşamıyor insan .
Elifkrl CemreKerem evet ya gercekten öyle göbekler erisin bi hamile korkusu yasamaylm kadınların amma derdi var ya 😂
Zeynp Elifkrl 4. Ayda oldum (gecen ay yani) bu ay 5 gün gecikti.. gebelik yok ama neden gecikme oldu bilmiyorum. Henüz düzenli çalışmıyor yumurtalıklarım sanırım.
Zeynp Elifkrl düzensizlik olurmuş. Emziryorumda. Süt mü koruyo hala anlamadım bende.. bi kaç gün daha bekleyecegim olamazsam doktorumu arıcam .