Elifkrl Doğum yaptıktan ne zaman sonra regl oldunuz benim 3 ay 14 gün oldu bebeğim doğalı iki gün önce regl oldum
[silindi] Elifkrl 48-49.gün gibi ilk adetimi gördüm. Bugün PMS belirtilerim var bakalım ikinciyide olucam sanırım. Düzenli olacak gibi duruyor.
Momtobe Elifkrl Ben doğumdan sonra 2 ay kanama oldum sonra bitti bi kezde adet gibi oldum 9 aylık olcak sonra birdaha hiç olmadım geçen ay pembe geldi biraz sonra durdu🤷🏻♀️
makinistanne Elifkrl ben de doğum yapalı 59 gün oldu. Kanamam hiç bitmemişti ki 3 gündür aşırı şekilde geliyor sanırım 3 gündür adetim var. Bir dahaki ayda olursam tamamdır.
Elifkrl makinistanne baya kanama gördünüz o zaman siz peki normalmiydi o kadar kanama olması benim yaklasık 15 20 gün sonra kesildi kanamam
Babymomdad Hanımlar doğum yapalı 2bucuk ay oldu kırkım bitene kadar ara ara mide bulantısı oldu tam geçti derken 2gündür tekrar midem bulanıyor. Sizde de oldumu
Deletedmom136 Elifkrl bilmem ben de emziriyorum ama süt korur diye bişey yok zaten herkesin vücudu işleyişi farklı işte adet görmeye başlamak en iyisi
CemreKerem Elifkrl 40 kanamam bitti 1 ay sonra oldum normal doğum yaptım ve emziriyorum . 19 aylık oldu oğlum hala her ay oluyorum ama 3 5 gün oynuyor tarihler arası..
Elifkrl CemreKerem bende emziriyorum olmama şasırdım süt korur derler hep ya 3. Ay sonuna dogru olmam sasırttı bni bi yandanda sevindim gercekten vücudumuzun regl olmaya ihtiyacı var