Saudade vajinit falan olabilir dezenfekte etmek için öncelikle 1,5 litre kaynamış soğumuş suya 1 çay bardağı elma sirkesi köy canım ve bununla teharetlen her çişini yaptığında bu benim kendi doktorumun tarifiydi ben kurtulmuştur o durumdan , bir de kilotlarin pamuklu olsun utuleyerek giy bir süre nioli yağı kullan dezenfektan bir yağdır kendisi ve kiloda günde 2-3 damlattiginda vajina girişini dezenfekte eder bir yağ bunu da doktorumdan ogrenmistim… Travozol krem sabah akşam vajinanın dış kısmına sur içine sakın.. Vajinal bölge sabunla asla yıkanmaz mantara sebep olur bunu da belirtiyim. İnşallah bir şey yoktur bunları yapınca geçmezse bir haftaya doktora gitmelisin. Rahim ağzı kanseri de olabilir ama inşallah değildir çünkü bu belirtiler var rahim ağzı kanserinde neyse inşallah hiç bişey yoktur… Muhtemelen vajinittir… Vajinitte de fitil kullanman lazım bu dediklerimi yapman haricinde nioli yağı ve sirkeli su, benim de doğumdan sonra şişti öyle oldu ve yanma oldu hatta sirkeli suyla teharetlendikce yanmıştı ve enfeksiyon akmaya başladı yikadikca bir aktıki öyle böyle degl… Bu durum kanaması çok olan ve doğumdan sonra sürekli pet kullanmak zorunda kalan kadinlarda olabiliyor malesef birde ozonlu pet kullanmanı tavsiye ederim ozonlu petler 5 yaşındaki çocuğun vajinasına bile kullanılıyor enfeksiyonu geçiriyor 5 güne…