Cokgizli0 Saudade yeni doğum yapmışsın sayılır ödemin vardır belki aferdeersn ama kıldan fark etmemişsindir temizlenince ortaya çıkmıştır
Saudade Cokgizli0 ay hayır yoktu jiletle almadan aynanın karsısında bakarken yoktu jileti değdirdim kocaman şşştş sanırım jiletten
Saudade Mimozacicegim şimdi duşa giricem inşallah geçer aklım çıktı yemin ederim ben böyle bişey göemedim ya
luluuu Mimozacicegim genital bölge asla sabun ile yıkanmaz. Orası için jeller var ya da sadece su ile temizlemekte yeterli oluyor
Cokgizli0 Saudade jilet den dolayı alerji ya da enfeksiyon kapmış olabilirsiniz ama öyle hemen de çıkmaz kı anlamadım bende geçmiş olsun
Saudade Mimozacicegim içine değdirmediğin sürece sorun yok canısı vajinamızın ph değeri bozuluyormuş öyle şeyler sürünce
luluuu Saudade jiletten dolayı tahriş olmuş o yüzden yanıyor olabilir. Biraz bekleyin geçmezse doktora görünmenize fayda var
agns Saudade çok geçmiş olsun kardeisminde olmuştu ama kıl dönmesi dedi Dr inşallah öyledir bu arada Bülent Ersoy dudağı dedin ya gözümün önüne geldi kardeşimin de kötüydü Bülent Ersoy değildi İrem Derici ağzıydı direkt 🙈 geçti tabi korkma
Beno Saudade bişey alerji yapmıştır bı kere banada olmuştu ödüm kopmuştu ertesi gün kendiliğinden geçti ben soğuk su tutmuştum 😁korkma yarına geçer soğuk kompres iyi gelir bence