Nereidd Birçok annenin yaptığa yoruma katılmakla birlikte nadiren de olsa alt değişirken ağlama kalça çıkığı nedeniyle olabiliyor ( maksadım korkutmak ya da moral bozmak değil, atlamamak sadece) umarım bu yüzden değildir ama kalça ultrasonunu atlamayın yine de 🙏🏻
Tazeannecik Nereidd ona 1 ay olunca bakacağız dedi doktorumuz. Zamanını bekliyorum. Kıyafet değiştirirken de ağlıyor sadece uyuduğunda ağlamıyor
Tky58 Tazeannecik benim bebeğim de 7 günlük aynısı bizde de var doktora sordum sizi hiç ilgilendirmez demekki sevmiyo altının açılmasını, her çoçuk sevmek zorunda değil altının değiştirilmesini dedi ilerde alışır dedi☺️🙄
Neslihankarabal Tazeannecik valla tatlim benimki de korkuyor agliyordu. Ellerinden korkuyor altini alirken birisi ellerini tutsun sakinlesiyor ve bu drumdan zamanla zevk almaya basliyor. Istersen sende dene
G_ADAN [bilinmeyen] benim ki de açsam diye bekliyor altına alt değiştirme örtüsünü serip 15 20 dakika öyle oynuyoruz sevinççten uçuyor eller ayaklar hemen havaya ne zaman kapatsam altını kıyametler kopuyor 2 dakikalık😂
Defneninannesi Tazeannecik ilk zamanlar böyle oluyor benim kızımda. Öyleydi. Elim ayağıma dolaşırdı hızlıca değiştirsem diye. Şuan 3.5 aylık artık altını açınca sırıtmaya başlıyor dikiyor ayakları tepeye. Hava alsın ye 5 dk filan açıl bırakıyorum temizledikten sonra
Sevda Tazeannecik 1. Aya kadar bizimde öyleydi üstünü çıkarmaya başladığım an ağlamaya başlıyordu şimdi iki aylık altını açınca çok hoşuna gidiyor 😂