U_bass AntiSosyallKelebek bebanthol nasıl kullanıyorsun direk sürüyorsun oyle mi kalıyor başka bir işlem yapıyor musun?
AntiSosyallKelebek U_bass Bebanthol merhem değil kremini kullanıyorum kışın merhemi ve madecasol yarı yarıya karıştırıp kullanıyorum güneş lekesi ve kabuklanmaya iyi geliyor
Deletedmom62626 Esmerimsi yüz temizleme jeli c vitamin serumu hyluranik asit nemlendirici renkli renksiz güneş kremi.
birtatlianneee Esmerimsi denize gittiğimde çıkarıyorum dalışla :) kayısı çekirdeği yağı arifoğlu marka kullanıyorum sabah yüzümü yıkayıp kurulamadan nemliyken sürüyorum akşama kadar yüzüm yumuşacık kalıyor
Maadonnaa Esmerimsi aha 3 aydir kendime bugün bakim yaptim ağdaladim kendimi kas biyik bikini bolgesi heryer 😂 cincik gibi oldum 😁 akşama maç var demek oluyo bu
Hep_mi_uykusuz alisin_annesii Tekrar baska sampuan ile yikiuomusunuz yoksa kaliyormu mayali sampuan ile yikanan ve sampuan markasi onemli mi😊
alisin_annesii Hep_mi_uykusuz marka onemli degil baska bir sampuanlada yikamiyorum sadece omayali sampuan
Artizneararlabazarda 29052021 mısır ununu sıcak su ıle yuzume sürüyrm canım biraz masaj 10 dk bekletiyorum yıkıyrm
29052021 Artizneararlabazarda o zaman sıcak suya mısır unu katıp kıvam veriyorsunuz ve onu yüzünüze sürüyorsunuz doğru mu anladım?
Maadonnaa 29052021 yapamiyoz bacim ya da ben yapmaya vakit bulamiyom digerleri buluyo galiba 😩 bebeleri uyutayim da csirlari atayim yikansin katlayim ve banyo yapayim derken beve uyanmiş oluyo
Bahar_annee AntiSosyallKelebek yüz maskeni paylaşır mısın canım. Benim doğumdan sonra siyah nokta kaynıyor yüzümde
Sezinnur Esmerimsi hangi marka kullanıyorsunuz? Bende almak istiyorum ama çok çeşit var karar veremedim
Esmerimsi Sezinnur kuzum valla bime geleni aldım ben öyle markalı bişey değil ama memnunum paran varsa markalı bişey al 😌
mucizeeee Esmerimsi kayısı çekirdeği yağı kıl köklerini besliyor. Yüzde tüylenme olabilir . Dikkatli kullanım öneririm ☺️