gibicibicis Esmerimsi sivilce siyah nokta varsa neutrogena turuncu seri güzel sarkma çöküklük ince çizgiler varsa loreal hyaluron mor seri güzel fazla sorunlu bi cilt değilse garnier botanik cilt tipine hangisi uygunsa güzel diadermine memnun kalmadım nivea fena değil la roche güzel aralarında en pahalı olan bu ziaja tonik güzel yıllardır hepsini denedim ben şu an en ucuzu kullanıyorum ve çok memnunum evoluderm imperfection kullanıyorum puruzsuzlestirip nemlendiriyor doğal isterseniz gul suyu çok iyi bi tonik otaci ve rosense iyi bide makyaj temizleme ve nemlendirici olarak acı badem sütü çok güzel hem temizleme hem krem olarak kullanabilirsiniz göz altlarınıda toparlıyor telve maskeside puruzsuzletirip leke gideriyor içine bal kakao nemlendirici koyuyorum varsa pişik kremi ya da göğüs kremi iyi olur içinde lanolin olduğu için lekelere iyi geliyo duzgunlestiriyo sac için eğer çok yipraniksa urban macadamia serum güzel canlılık için zeytinyağı uzatmak için hint yağı tırnak içinde sicaga yakın su bebek şampuanı bebe yağı zeytin yağı karbonat limon suyu karıştırıp içinde bekletiyorum sonra tırnak etlerini alıp ittirip baz sürüyorum müko oluyo 😄
Hep_mi_uykusuz Esmerimsi Ben 2 gunde bir geceleri saclarima yuzume sari kantoron gul lavanta yagi suruyorum saclarim uzasin dokulmesin diye yuzumde lekeler gitsin diye yumuşacik oluyor ve dogal yollu parfum Banyoda da yumusak lifi sabunlayip keseliyorum yagsiz temiz bir cilt oluyo😊
birtatlianneee Esmerimsi duştan sonra vücut nemliyken hindistan cevizi yağı sürerim aşırı nemli tutuyor ,yüzümebnemlendirici krem falan kullanmam kayısı çekirdeği yağı kullanırım yıllardır haftada bir gün kil maskesi yaparım denizden kendi çıkardığım kille 💕
Maadonnaa Esmerimsi ben banyo yaptigima şükredip çikiyorum BAKIM NEYDI KREM NEYDI HELEE SÖYLEE BACIMM PEELING NEYDIII
Ale2709 Esmerimsi önceden full bakim yapardim su bi kac gündür sacimi toplasam sukrediyorum 4 aylik bebemle 🤣
Jument 1balkizannesi ya ondan bende de var , görümcem Mardin den hediye olarak almıştı.. daha hiç denemedim, aklımda açıkçası, etkisini merak ediyorum..
1balkizannesi Jument mühürlü olan gerçek oluyor. Mardin’de akrabam yok Trendyol dan aldk😂😂 düzenli kullanımda işe yarıyor bence.
kaganege Esmerimsi at kılı fırçası kesinlikle ise yarıyor. Ama asitli içecekleri ve kafein kesmek gerekli selülit için. Ve selülit giderici egzersiz yapmanızı öneririm
Sunkiss Esmerimsi Ay takvimine göre kesim ve entele etkili çözümü ☺️ Saçlarım dizime geliyor şuan not al bir kenara 🤭
Angime Jument yalnız kese ciltte mikto çizikler bırakır ve erken yaşlanmaya sebep olur. Yüz temizleme jeli veya köpüğüyle ellerinizle ovarak temizlenir cilt🌸
Jument Angime benim temizlenmiyor yaa.. öyle denedim, bir sürü temizleme ürünü, jel, köpük vs kullandım ama hiç birinden memnun kalmadım.. kir kalıyor yani.. yaşlandırır mı onu Bi araştırayım bakalım.. =/
birtatlianneee Esmerimsi denize gittiğimde çıkarıyorum dalışla :) kayısı çekirdeği yağı arifoğlu marka kullanıyorum sabah yüzümü yıkayıp kurulamadan nemliyken sürüyorum akşama kadar yüzüm yumuşacık kalıyor
Maadonnaa Esmerimsi aha 3 aydir kendime bugün bakim yaptim ağdaladim kendimi kas biyik bikini bolgesi heryer 😂 cincik gibi oldum 😁 akşama maç var demek oluyo bu