Hacerust Deletedmom_45 benimkide ole hala ole simdi bogulmuyor bogazindan asagiya inmediyse oguruyor sonra heryer kusuk bu defa yedirdigim ne varsa yerde
Mihrimahim16 Deletedmom_45 Götür bence bi baksın bakalım mesela benim yutağım dar hapı bile zor içerim
Deletedmom_45 birtatlianneee bende cigneme hareketi yapiyorum ama pure veriyorum hep valla yasayan bilir canim ödüm kopuyor oyle panik insan degilim gercekten ünüğünde sıkıntı var oglumun bunu cevremdeki herkeste anladi 😕
Deletedmom_45 Mihrimahim16 belkide ondan boguluyo canim benimkide peki tedavisi felan var mi sen nasil büyümüşsün
Mihrimahim16 Deletedmom_45 Bilmiyorum ki ben çocukken ağlaya zırlaya kendimi doktora götürttüm kulak enfeksiyonu oluyordum sürekli.. bebeğin kaç aylık salyası var mı ?
birtatlianneee Deletedmom_45 ben bebekken yutamıyormuşum biraz iri parçaları doktora götürdüklerinde boğazımın deliği küçükmüş meğer bi operasyon yapmamışlar ama çocukken bile zor yutardım çok çiğnemem gerekiyordu
Dryamnl Deletedmom_45 benimkide öyleydi ben biraz anne sütüne yada mamaya katıp veriyorum calpolu ve diğer ilaçları ozaman içiyorlar boğulma tarzı olmuyor katmadan verince bogazlarina yapisiyor
Tazebabyy Şurup verince mi tıkandı şurubu içmemek için mi öyle yaptı ? Benim ki de şurubu verince öğürüyor iki kere kustu öyle o yüzden şurubu verince öğürmesine fırsat vermeden hemen yüksek sesle lalalalala hohoo falan yapıyorum dikkati dağılıyor
birtatlianneee Deletedmom_45 evet evet eğer boğazında problem yoksa yavaş yavaş alışır merak etmeyin varsa da ben alışır ❤️
Zlm Deletedmom_45 ben siringayla veriyorum kaşıkla verirken içmek istemezse zorla verirken boğuluyor ama pütürlu şeyleri yiyo benim kızım o aylarda yerdi ben omlet yapar eline verirdim bence alıştırmaya başlayın oguruyo olması ise bigulmaktan kast ettiğiniz onu bogulmamak için yapar ama boguluyo diye hep pure veremezsiniz bu ilerde çok sıkıntı olur
Deletedmom_45 Zlm haklisin ama inan ona cesaret edemem oksurse ogurse tamam kendini kurtariyo demek zaten ama benimki bildigin morariyo nefessiz kaliyo inanir misin suyu verirken bule korkuyorum artik