Elifinannesiiiiiiiiii Arslann asla uyuyamam uyumam. Yatağa girdiğinizde yeni çorapmı giyiyorsunuz evde gezindiğiniz çorapla mı yatıyorsunuz? Sağlıklı değil.
Mabelle Arslann uyuyamıyorum huzursuz bacak sendromum var gece çok sıkıyor ayaklarımı. Öyle uyuya kalsam da uykumdan uyanıp çorap çıkarırım bir rahatlama geliyor çıkarınca anlatamam.
mervedmr Arslann Ağustos ayında doğum yaptım. O sıcakta bebekte gaz olur diye ayağıma çorabı terliği bi geçirdiler. Şimdi asla corapsız duramıyorum😂 Normalde kışın gün içinde bile corap giymediğim olurdı şimdi yatarkende cıkaramıyorum
ZeynepNurten Arslann hayatta çorapla yatamam yaz kış atlet kilotla yatarım donsamda üstümde bişeyle uyuyamam bekarlığımdan beri
aylinbb çorapsız uyuyamıyorum ben de. hatta uyurken çorap çıkarsa uyanıp arıyorum. yaz kış hiç fark etmez. ayak görüntüsünden de nefret ediyorum midem bulanıyor. çorapsız insan görmeye de tahammülüm yok maalesef
Seydacelep Arslann bende öyleyim bacım tatilde bile ayağımda çorap var utanmasam denize bile çorapla giyicem 😂
yaprak_34 Arslann Seda Sayan Ne diyordu “ben çorap kadınıyım”çorapsız asla çok severim çorabı 😍başkasının evinde çorapsız duramam biri benim evimde çorapsız dolaşsa mahvoluyorum aklıma neler geliyor neler 🙄
ZeynepNurten yaprak_34 yok valla o karışıklıkta millet beni o helimi düşünüyosa zihniyetlerinde sıkıntı vardır 😌 herşeyi geçtim kocam sırf beni öyle görmesinler diye enlazın altına girer giycek bişiy bulur bana 😂😂