Artizneararlabazarda Arslann bende çorapla asla uyumama kazak giyemem nedense yaz kış tsirt annem giydirir o gidince cıkarırım
Deletedmom_22 Arslann anca çoookk sarhoş olsam belki çoraplarımı çıkarmayı unuturum 😂 yoksa asla çorapla uyuyamam ya. Kışın da yazın da
Divayorgun Arslann hep mi öyleydiniz benim görümcemde öyle annesi alıştırmış. Yatarken hırka bile giyer
48316ELIZAN Arslann ✋ Esim cok kiziyor ama corapla uyumama benimde elimde degil tum gun corapsiz gezerim uyurken o corap giyilecek bekarken de ablam cok kizardi sabah bi uyanirdim coraplarim yok ablam ben uyurken cikarirmis .
oksitosin Arslann eskiden ben de corapla uyurdum, sonra kendimi zorla alıştırdım çorapsız uyumaya şimdi çorapla uyuyamıyorum 😁 ama biraz üşümekle de alakalı bencee
DemetF Arslann nefret ederim corabi normalde de sevmiyorum zaten yatarken hic giyemem esimin ole huyu vardi yatakta ayaklarimla cikarmaya calisirdim onunkileri 😂
Yusaydef Arslann bende kışın çorapsız uyuyamam ayaklarım üşür uykumdan ayağımın üşümesyle kalkarım düşün 😂
Tazeannee11 Bırak çorapla uyumayı çorapla nevresime dokunmak düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor nefret ederim ayaklarım donsa da giyemem. Normalde de giymem. 8 aylık kızım var ona da giydirmiyorum evde 😁
a010101 Arslann serin bir yorgan altında çorapla uyumak en sevdiğim ☺️ama bazen fırlattp atıyorum yanıyor ayaklarım
Asel_lena_mom Deletedmom_36 Huhuuuu en sevdiğim fantazi bu kanka hatta eşim napıyorsun yatakla mı seviş****yorsun diyor 😂
1Dost Yaz kış tişörtle gezerim ama yazda olsa çorapsız duramam ayaklarım çok üşüyo. gece coraplada uyuyamam daraltı gelir 😄