Merve Grininyuztonu “Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanım, Behlül’le ne ilgisi var?” Bu repliği günlük hayatta herşeye uyarlayıp sürekli kullanırım 😂
Egemenin_Annesi Grininyuztonu „beni bulamazsin gulum ben aslinda yogummm ben senin süper egonum anladin mi egoist“ sksjsjsjsjs Burhan Altintop 😂 “Zöööönk“ sjsjsjs moda ikonu Sahika kocarslanli 😂😂😂😂
otose_san Grininyuztonu dizi değil ama buz devrindeki “hanım hanım onlar benim çocuklarım.” Repliği 😂
salcali_yumurtaaa Grininyuztonu eşrefin öle söyle gulüüüm -eşref saati Ne demek ne belli - hercai kemalim yapmaZ- kırgın çiçekler
Feyzagkgz Grininyuztonu cikiiillleeta yemeliyim. Ben bir avrupa yakası psikopatiyim. Sene de 2 3 kere bitiririm sjsjsj ruhuma iyi geliyor dhsh
Merveediz18 Feyzagkgz bende bende hepsini ezbere bilirim bölümlerin başa sarıp sarıp izliyorum yemek yerken iyi oluyor 😹😹
Feyzagkgz Merveediz18 aynen ben de 😂😂😂 bazen çevreme bu repliklerle cevap veririm hazır replik shhss Asli, IQnun normalin üstüne çıktığı nadir anlardan birindeyiz de bunlardan biri sjsjjss