HonKiPonKiDoNiNo Grininyuztonu Herkes öldürür sevdiğini ama, herkes öldürdü diye ölmez ( Ezel ) Seni hak edene değil, sefil edene gidiyor yürek ( Suskunlar ) Dünyanın ekseni 12 santim kaydı, sen bana bir santim bile yaklaşmadın Behzat ( Behzat Ç )
Plastikkupa Grininyuztonu tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama 😁😁😁 ah biterim ahhh ❤️
Merve Plastikkupa eksik 😬 tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama 🥳
Merve Grininyuztonu “Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanım, Behlül’le ne ilgisi var?” Bu repliği günlük hayatta herşeye uyarlayıp sürekli kullanırım 😂
Egemenin_Annesi Grininyuztonu „beni bulamazsin gulum ben aslinda yogummm ben senin süper egonum anladin mi egoist“ sksjsjsjsjs Burhan Altintop 😂 “Zöööönk“ sjsjsjs moda ikonu Sahika kocarslanli 😂😂😂😂
otose_san Grininyuztonu dizi değil ama buz devrindeki “hanım hanım onlar benim çocuklarım.” Repliği 😂