avukattanne TheFlora kişiden kişiye değişir koku zevki belki çok beğenirsin ama ben ağır kokulardan hoşlanmam daha yaz kokuları fresh temiz kokular severim bu bildiğin olgun kadın parfümü 😂😂😂
simiyyy Hypnotic poison mı azdırıyomuş. Arkadaşım kullanıyordu azdırdığı tek şey migrenim galiba. O nasıl ağır bi koku öyle
Deletedmom00881 Muhasebeciana ben biliyom ahanda herkeşi bayıltıyor buuu kokuuu alın hadi açıkliyom şşşhhhsss😁😁 @TheFlora
tineanigra TheFlora anladım canım orasını ama cidden kullanırken dikkat et en ufak bi terlemede leş gibi koku oluyor terin kokmasa bile
simiyyy TheFlora sana yemin ediyorum kızla buluşcağım zaman o parfümü sıkıp gelme yanıma diye tembihliyordum. Belki sen seveceksin aynı değiliz sonuçta. İade seçeneği var mı aldığın yerin gerçi internetten parfüm iade alınıyo mu bilmiyom ama
sehrengiz_8 Canss3535 çakması bargello 193 numara 85 TL orijinali de çakması da aşırı ağır al hacı yağ sür daha iyi 😀😀
TheFlora simiyyy Var aslında ama çevremdeki hemsinslerime koklatırım beğenene veririm olmadı. Ya bi gaza gelip de aldım aslında ağır parfüm sever değilim de bakalım
tineanigra TheFlora benim lise zamanında çok modaydı o parfüm öyle azdırıcı etki falan bilmezdik ama ağır bi koku ve bazı insanlarda tahammül sınırını zorluyor