Muhasebeciana Deletedmom00881 ya ahahahahah Allah iyiligini versin senin yaaa gece gece kahkaha attim 😃😃😃😃
TheFlora Sezinnur Ben Almanyada yaşıyorum € olarak ödeme yaptım, zaten neyden bahsedilse yükseliyor çok normal😂
sehrengiz_8 Canss3535 çakması bargello 193 numara 85 TL orijinali de çakması da aşırı ağır al hacı yağ sür daha iyi 😀😀
Sezinnur sehrengiz_8 bu mu çakması demek.. çok merak ettim orijinaline param yetmez çalmasını alıyım bari😅
Latiko TheFlora adele in parfümü 😅 bence yazın değilde kışın kullanılması daha makbul bi koku. Almak nasp olmadı ama koklamışlığım var 😅😅
Latiko TheFlora çikolata gibimi desem hindistan cevizi gibi mi desem öğretmenimiz kullanıyodu lisedeyken böyle tatlı bi kokusu var ama şekerli bi koku değil tütsü gibi böyle. Umarım anlatabilmişimdir 😅
Busrasener43 TheFlora kız gelince kullanınca haber et aşırı merak ediyorum kokusunu ise yararsa hemen alayım😂
TheFlora Busrasener43 Benim kocaya parfüme gerek yok gerçi xhsjshsh ama merak işte,kesinlike gelsin ayrıca post açarım bakalım neyin nesiymiş bu 😂
Naciye07 TheFlora çok yoğun baharat ve çiçek kokusunun birleşimi . Yazın kullanılmaz mesela yani bence.
Ayseecm TheFlora bahsettiğin koku nasıl bilmem ama parfümlere sardıysan amor amor tavsiye ederim kırmızı şişeli özel anlarda günlerde o parfümün üstüne tanımam Acayip çekici bi koku