Hagisidagu Bi çizgi filmde bir kız Kazak örüyor adını unuttum bir sonraki bölümde de ördüğü kazagı giyorymş
Hagisidagu Deletedmom_109 evet okursanız bulursunuz bilemiyorum tabi czigi filmde öyle degil ama o bölgedeki cocukalrin kaderi o
Daenerys Bulmaca kulesindeki çocuklar kim ve nasıl tek başlarına bir evde takılıyorlar. Ve nasıl bu kadar zeki oluyorlar
cahillesohbetikestim zeynep-1206 bende İngiltere de baca temizlerken vefat çocukların anısına yapıldığını duymuştum o yüzden bacadan girip çıkıyormuş bu çocuklar bu arada 3 4 yaşlarında
Jfjfkfkkfkfk Heidi yi dedesi bu kadar seviyorsa sonu için neden dedesinin tecavüzüne uğradı deniyo ah cedric üzümlü kekim o yaşta neden bu kadar aşık bize de aşk acısı çektiriyordu
GizeminEdizi Jfjfkfkkfkfk cedric üzüme alerjisi olduğu için chene kavusamayacklarindan dolayı hep üzümlü kekim demiş.
GizeminEdizi Bende taş devrinde neden ayaklarında ayakkabı yok merak ediyorum ayaklarına taş batarak nasıl kullanıyorlar arabaları 😁😁😁ve Pepe’nin nenesi neden oturma organından konuşuyor acaba😁
Jfjfkfkkfkfk 1234___ internetten öyle gösteriyor bizim zamanımızdaki çizgi filmlerin hepsi kötü sonlu ya