zeynep-1206 Kızlar kızımı uyuttum kahve ıcerken burda olanlarla konusuyım dedim😄😄😄🍭 Masha ve koca ayıda masha neden ormanda yalnız 🤨 Niloyanın neden sadece babannesi var anneanne nerde😄 Cry babysde ki bebekler neden yalnız bırakılınıyo agızlarına emzik takıp😂😂😂 Hadi devam ettirin😄😄💭💭💭🌈
BenMathilda zeynep-1206 Nils ve uçan kazlarda Gorgo neden kimliğinden farklı bir kimlik edinmis ve herkes onu bu şekilde kabul ediyor? Alt metin olabilir mi bilemiyorum ama olayın başlangıcı hakkında bir bilgi sanırım hiçbir bölümde yok
Deletedmom_109 BenMathilda çizgi film hakkında hiçbir fikrim yok ama merak ettim 👀 oturup izleyecem galiba 😁
AnnaKurt BenMathilda Bence kendine öz güveni yok diye 😂 kartal gibi değil çünkü napsin o da kaz kankariyla mutlu 😂
Mariposa BenMathilda bir bölümde söyledi kaptan akka bebekken bulmuş ve onu cocugu gibi yetiştirmiş , seni ben büyüttüm ve yetiştirdim sen yırtıcı bir kuş değilsin diyordu. Japon çizgi filmi kesin alt Metin Saglam yıkıcı mesajları vardır
Hale3400 zeynep-1206 maşa ailesi ile tren yolcuğu yaparken başına bişey geliyordu maşa tek başına ormanda kalıyor ve koca ayı ona aile oluyor
Seyyid_Ali_2021 zeynep-1206 yönetmen var evde 😆😆9 yaşında kızım kardeşine anlatırken merakım kalmıyor bende iç ses dile gelir aynı halası iyi sallıyor 😁😁
Deletedmom00881 zeynep-1206 rafadan tayfada ki Basri amca neden geçmişte bütün meslekleri yapmış, yapmadığı bişey kalmamış adamın 😁
DefneRana3881 Deletedmom00881 sanki o aslında bi şöfordu arabasına binenlerin mesleklerini yzmıştı aslında onları yapmamıştı gibi bi bölüm hatrlıyorm 😂😂
oksitosin Deletedmom00881 aslında yapmamış uzun yol şöförüymüş her meslekten insnla konuşup anı defteri tutmuş shksjfhfn
Birtekbirciftannesi Deletedmom00881 yapmamış aslında kamyon mu tır şöförüymuş her seferinde yanına birini alırmış onlar hayatlarını anlatırlarmış oda kendisi yaşamış gibi yazmış tabi bunu söylüyor yani onların anlatıklarını yazdım diye(cevap veren oldu mu bilmiyorum) bende yazayım yinede😊
Dyglila zeynep-1206 niloyanın annesi ve babasının adını merak ediyorum😄 birde mesela çizgi filmlerde hiç televizyon telefon yok hep günlük yapılan şeyleri gösteriyorlar ama bizim çocuklar deli gibi onları izlemeyi seviyor yani onları izleyip örnek olacaklarına onları sadece izliyorlar 😄
Sariiannee Veragillerden Tom aşık oluyor ama kavuşamıyor,kendini trenin önüne atmak için raylarda bekliyor ve jerry onu tek bırakmıyor o da yanına oturuyor ve ikisi de trenin altında kalıyor. @zeynep-1206