Dyglila zeynep-1206 niloyanın annesi ve babasının adını merak ediyorum😄 birde mesela çizgi filmlerde hiç televizyon telefon yok hep günlük yapılan şeyleri gösteriyorlar ama bizim çocuklar deli gibi onları izlemeyi seviyor yani onları izleyip örnek olacaklarına onları sadece izliyorlar 😄
Sariiannee Veragillerden Tom aşık oluyor ama kavuşamıyor,kendini trenin önüne atmak için raylarda bekliyor ve jerry onu tek bırakmıyor o da yanına oturuyor ve ikisi de trenin altında kalıyor. @zeynep-1206
Veragillerden Dyglila Ay haykırdım yemin ederim kahkaha attım Lamia benzetmesineeee, eşim diyor ne oldu o kadar çok güldüm kii😂😂
Hagisidagu Veragillerden işin tuhafı ben yeni yeni cocukalrla izleyince anladım hatta cocuklarım dedi 😂😂😂
Dyglila Veragillerden güldürebildiysem ne mutlu bana kuzum 🥰 ama öyle değilmi ya ilk görmemiştim sonradan görünce aman bu ne kadar çirkin aynı meslemeye benziyormuş dedim.😄😄 saçları daha güzel olabilirmiş 😄
DefneRana3881 Deletedmom00881 sanki o aslında bi şöfordu arabasına binenlerin mesleklerini yzmıştı aslında onları yapmamıştı gibi bi bölüm hatrlıyorm 😂😂
Deletedmom00881 DefneRana3881 her bölümde çocuklara bişey öğretiyor, eskiden onları yapmış oluyor hep😂
DefneRana3881 zeynep-1206 niloyanın annesine sinir oluyorm herşeyi hoşgörüyor sonra benimkide benden bekliyor bir keresnde yastığın içindeki tüyleri çıkarıp bütün oday kar yapmıştı hasta olduğı için dışarı çıkamıyordu da
JUTENYA DefneRana3881 canım kardeşimdeki babayla anne de öyleydi ya çocuğun yapmaması gereken şeyleri bile normal karşılıyorlar sonrada garibim çocuklar bizdende bekliyorlar bence buna biraz dikkat edilmeli
kaymakliekmekkadayifi DefneRana3881 ya bide cizgi film degil ama sarki var adis adis o seker mi yok anne agzini ac hahahahah diyo cocuk yalan soyluyor ve sonra yalanina gülüyor hepsi guluyorlar falan filan simdiden cocuklara yalani aşılıyor bence çizgi film sarki vs cok dikkat edilmeli boyle seylere
kahvekolik_anne zeynep-1206 bildiğim kadarıyla maşa ailesiyle sirke giden bi kız bi an gözden kaybolmuş ve onu bulduklarında ayının saldırısına uğramış ölmüş onu iyi hatırlamak için ayıyla arkadaş olmuş olarak çekmişler. Yani maşanın onca yaramazlığına rağmen koca ayı onu seviyor ve arkadaş