cankuzularim Allahtan kimse çocuğuna tv seyrettirmiyor😅😅 mubarek bölümleri ezberlemisiz analar olarak
kaymakliekmekkadayifi DerinTuana cok sacma yani sozde şarkı yapiyorlar. Ben dinletmek istemedikce kizimda aksine seviyor o sarkiyi sinir olmamak elde degil🥰
TosbiginnnAnnesii Tom ve jerrydeki kötü karalter aslında jerry olması … 😀 cedric ise chene en sonunda te..vüz edip evlenıyorlar. Bugs bunny dufy duck parcalara ayırıp göle atıyor Piglet ve winny evlenıyor Johnyy bravo en sonunda kadın oluyor
TosbiginnnAnnesii Tom ve jerrydeki kötü karalter aslında jerry olması … 😀 cedric ise chene en sonunda te..vüz edip evlenıyorlar. Bugs bunny dufy duck parcalara ayırıp göle atıyor Piglet ve winny evlenıyor Johnyy bravo en sonunda kadın oluyor
Lady18 zeynep-1206 Topik sayesinde konuya ne kadar fransız kaldığımı anladım. Cizgifilmlerden ne kadar uzakmışım 😊 6,5 aylık bebem var heralde arayı kapatırız diye düşünüyorum ileride 🦄
TosbiginnnAnnesii Merveea yanı evet sslında 😄 yurt dısında yayınlanan turkıyede yasak olan sahneler bunlar
NursenaT zeynep-1206 Disney de bluey var sadece bir bölümünü izleyip çok beğendim çok üretici şeyler yapıyorlar hayaldünyası oldukça geniş bir çizgi film denk gelirse onu izletiyorum pijamaskelileride Allah kahretsin nasıl bir çizgi filmse 😂 pijazavallılar dıyo
Msh kaymakliekmekkadayifi bunu bi tek ben fark etmemisim . Cok sasirtici .birde sonunda yanlis hatirlamiyorsam anneai yada babasi da ayni seyi yapiyor. Yani anne babada cocugu kandidabilir mesaji cok kotu
ofkelisirin zeynep-1206 batarken güneş ardından tepelerin geldi elveda zamanı teletabilerin 😅😅😅😅😅😅 bu uzaylı kılıklıları çok izlerdim şimdikiler den haberm yok pek 😅 bunların herşeyi ilginçti kaldırıldı zaten var mı izleyen