TosbikAnnesiiiii zeynep-1206 aha aynen bende hep merak etmişimdir 😅😂 hele pepe ve masaya bir sinir oluyorum 😄😄
cankuzularim salcali_yumurtaaa valla su YouTube daki cpcuklwra uyuz oluyorum hepsine komple şımarık yaramaz hiç iyi örnek değiller
MerveKayraTugra *Rafadan Tayfa ve Kukuli de çocukların annesi babası yok mu? *Düt Düt konuşurken Kukuli neden konuşamıyor? Bide uuu diyo nasıl anlıyorlar?
AselveDefne zeynep-1206 doru çizgi filminde neden ağacın altında kalan tayı kurtarmak için neden daha çok ağacın üzerine basıyorlar itmek isterken neden daha çok çıkmaza sokup ağırlık veriyorlar 😂😂😂
irva zeynep-1206 Maşa neden tehlikeli bir çocuk karakterinde.Tek merak ettiğim şey bu.Ne kadar yapılmaması gereken şey varsa yapıyor.😅
cahillesohbetikestim zeynep-1206 bende İngiltere de baca temizlerken vefat çocukların anısına yapıldığını duymuştum o yüzden bacadan girip çıkıyormuş bu çocuklar bu arada 3 4 yaşlarında
Kbrbisi28 zeynep-1206 masha ve koca ayi iyi ornek oldugunu dusunmediginden izletmiyorum genelde niloya ve rafadan tayfa izliyor birde kukilinin sarkilarini dinliyor :)
zeynep-1206 Kbrbisi28 dediğiniz doğru önüne yumurta koyuluyo öğğğ diyo masha😂😂😂😂 şekeri güpür güpür yiyo
kaymakliekmekkadayifi DefneRana3881 ya bide cizgi film degil ama sarki var adis adis o seker mi yok anne agzini ac hahahahah diyo cocuk yalan soyluyor ve sonra yalanina gülüyor hepsi guluyorlar falan filan simdiden cocuklara yalani aşılıyor bence çizgi film sarki vs cok dikkat edilmeli boyle seylere
Msh kaymakliekmekkadayifi bunu bi tek ben fark etmemisim . Cok sasirtici .birde sonunda yanlis hatirlamiyorsam anneai yada babasi da ayni seyi yapiyor. Yani anne babada cocugu kandidabilir mesaji cok kotu
Mustafatma Yani ben sadece şunu merak ediyorum kırmızı balık şarkısında ki Hasan bence şizofreni ne uğraşıyon küçücük balıkla birde o kadar denizaltı alıyor parayla git bi kilo çipura al ye manyak sadist
MatmazelDeniz BenMathilda Birde nilsin ilk bölümde anne babası var çiftliği nilse emanet edip bir yere gidiyorlar nils küçükldukten sonra çiftliğe hic uğramıyor anne babası hic mi merak etmıyor
2lokummannesiii MatmazelDeniz bunu ben de merak ediyorum. Çok canlı ve güzel bir çizgi film ama altta verilen mesajlar iyi.değil.