salcali_yumurtaaa cankuzularim onlar karun gibi zengin anam ekonomi onlara vurmuyor bi teyzesi var sümeyyeömer kadın çikolata düşkünü ve inanılmaz zengin
cankuzularim salcali_yumurtaaa valla su YouTube daki cpcuklwra uyuz oluyorum hepsine komple şımarık yaramaz hiç iyi örnek değiller
HamzaSiracveBen Busragokceberra ben sadece hayrinin babasının baklavacı kamilin baabsı zaten bakkalları var bir de Rüstem abının kofteci oldugunu biliyorum. Ve eski 90 lar cocuklugunu canlandırıyorlar diye biliyorum
kahvekolik_anne GebeHanim yani okuduğum kadarıyla böyleydi. Bunu okumadan önce maşaya sinir oluyordum çok yaramaz herşeye burnunu sokuyor diye okuduktan sonra çok üzüldüm 😔 bi daha izleyemiyorum aklıma geliyor hep kötü oluyorum
TosbikAnnesiiiii zeynep-1206 aha aynen bende hep merak etmişimdir 😅😂 hele pepe ve masaya bir sinir oluyorum 😄😄
MerveKayraTugra *Rafadan Tayfa ve Kukuli de çocukların annesi babası yok mu? *Düt Düt konuşurken Kukuli neden konuşamıyor? Bide uuu diyo nasıl anlıyorlar?
AselveDefne zeynep-1206 doru çizgi filminde neden ağacın altında kalan tayı kurtarmak için neden daha çok ağacın üzerine basıyorlar itmek isterken neden daha çok çıkmaza sokup ağırlık veriyorlar 😂😂😂
irva zeynep-1206 Maşa neden tehlikeli bir çocuk karakterinde.Tek merak ettiğim şey bu.Ne kadar yapılmaması gereken şey varsa yapıyor.😅