Icot Zeydeymen teşekkürler 😊 o mesajı yazdığımda kızım 3 aylıktı. Şu an 21 aylık yine emiyor fakat bıraktıracağım bakalım. Ben çok şükür hiç problem yaşamadım sütüm ile ilgili. 💕
Veysel_aras38 Emine incir hoşafı bulgur çorbası ve bol su artırıyor ama fazla degl gaza neden olablr. Benim öyle artmıştı bizde 1 ay 7 günlüğüz ama benim oğlumun alerjisi oldu kestik sonra sütüm azaldı yetmeyen yerde mama takviyesi yapıyorum
Kelebegimm Emine sağabilirsiniz beyne uyarı gittikçe süt artacaktır. Bende tahin helvası çok süt yapmıştı
Eliffmomm Emine emzirip sağın hem pompa hem elle ne kadar cok gogusu bosaltirsaniz o kadar çok süte sahip olursunuz
Nadireyamac Emine canım benimde başta öyleydi 1.5 gün hummana still team içtim çok şükür baya baya iyi geldi bi dene eğer istersen
Hazalperi Emine canım bende 26 günlük lohusayım sütüm çok azdı 30 cc çıkıyordu iki göğsümden 2 gün önce gidip incir kuru dut hurma ceviz aldım bi kutuya koydum sürekli yiyorum hangisi fayda etti bilmiyorum ama iki göğsümden 120 cc çıktı ilk defa ben şok oldum çok sevindim dene istersen
TurkerNoyan Emine öncelikle üzülme. Bu kendini üzeceğin son şey bile değil. Şükret ki mama içiyor içmeyenler de var. Ne hastalıklar var. Neyse öncelikle bunu söylemek istedim. Süt arttırıcı olarak da bir çok şey var. Yoğurtlu semiz otu benim en favorim. Sağlıklı beslen. İyi uyu. İyi dinlen. Bol su iç. Malesef şerbetli tatlılar süt yapıyor ama çok abartmanın anlamı yok. Cevir badem fındık ve yanında soda. Malt içecekler var onlar da yapıyor. Tarçınlı havuçlu kek de bana çok süt yapar. Ama temel mevzu iyi uyku bol su rahat bir psikoloji düzgün beslenme 😘
Esma9442 Icot brokoli gaz da yapar diyolar cesaret edemedim ben yemeye ya bulgurda taneli ya onuda yemendedilerdi bana ama bilemedim
Sevdamavi Emine canım vicdan yapacak birşey yok pes etme mama versen de emzirmeye devam et stres yapma bol su uyku iyi geliyor
balyank_-089 Emine kuru dut, kayısı elma kurusu incir kurusu ve siyah üzüm karışımını, komposto yapın hem süt yapıyor hemde bebek kabızsa düzene sokuyor çocuğu 10 gün kakasını yapamadığı olmuştu oğlumun geçirdi şükür her gün 1 2 kase içmeniz yeterli.
balyank_-089 balyank_-089 akşamları da erken yatmaya çalışın 1 bardak rezene çayına 1 tutam kimyon atıp içtim o da gazını attırdı.
Littlebird Emine yazılanlara ek olarak ılık duş al ilk aylarda duşta sıcak suyun altında dur öyle süt doluyor duştan sonra emzir
[silindi] Emine canm bnde mama destekli veriyordum görümcem ebe o dedi ki meme ile doyar bn korktum doymaz diye ve anne çayı diye bi vay var ondan aldım bebekten malt aldım bulgur vs süt yapıyordu ilk zaman bayagı çaba gösterdim sonra kendi düzene oturmuştu sen denedin mi
Dideemmsss Bende e bebek malta içeceği var süt arttırıcı sütüm kesildiği için satıyorum. 20 tane normalde 200₺ ediyo ben 130₺ ye satıyorum
Yagmur0507 Emine instgramdan bir emzirme çayı aldım cidden çok iyi geldi ve onun tableti varmış daha etkili oluyormuş . Ayrıca sağım yaparsanız her emmeden sonra fayda edecektir