Y-A-Annesi Kızlar bebeğimin poposunun arka kısmında çukurluk var gamze desem gamze gibi değişik annem gamze o diyor sizde de böyle bir şey oldu mu
Mimoza-kizim Y-A-Annesi benim bebegimde sakral gamzesi vardi canim erken doganlarda oluyormus genelde kalca ultrasonunda bakildi onemli derecede degilmis smdi kilo aldikcada duzeldi zaten
Esraaakrky Y-A-Annesi sakral gamze deniliyor benim bebeğimde de var nedeni tam olarak bilinmiyor. Bir ay sonra kalça kontrolünde MR dedi doktor bakalım umarım kötü bir şey çıkmaz.
Oglunasikbiranne08 Y-A-Annesi benimde var oğlumda doğduğundan beri . Sakral gamze deniyor cnm . Oğlum 3 yaşında hala var
Esraaakrky Mimoza-kizim benim bebeğim 39+6 da vaktinde doğdu ama yine de var. Anne karnında gelişimde sıkıntıdan kaynaklı oluyormuş
Madam Y-A-Annesi ultrasonla falan bakıyorlar sanırım onun ucu kapalı mı diye doktora götürün isterseniz omurilikle alakalı tamamen
Mimoza-kizim Y-A-Annesi derecesi fazla olmadikca kotu bisey degl canim kalca ultrasonu cektirebilirsin doktorunla bir gorus o seni yonlendirecektir kilo aldikca geciyo normalde
Madam Y-A-Annesi bende burada duymuştum genelde sıkıntılı durum çıkmıyor ama siz yinede kontrol ettirmiş olursunuz
Mimoza-kizim Y-A-Annesi beline dogru baktilarmi ultrasonda canim normal dedilerse bir sorun yoktur delik seklindemi o gamze yoksa cukurmu
Madam Y-A-Annesi yok kalça ultrasonu ile buna baktıkları ayrı oluyor sanırım bunda gamzenin ucu nerde açık mı kapalı mı diye bakıyorlar sen doktora sor ama belkide gerek yok der
Mimoza-kizim Esraaakrky bana doktorum oyle soylemisti erken dogan bebeklerde genelde oliyor ama derecesi onemli diye ben arastirmadim acikcasi doktorumun soyledigini soyluyorum kilo aldikca doldu orası
Y-A-Annesi Esraaakrky benimki de 39.haftada doğdu delik falan yok da kafama takilmasin diye doktora götürürüm ya
Y-A-Annesi Oglunasikbiranne08 ilk defa böyle bir şey gördüm ve şaşırdım açıkçası arkadaş googleden bak deyince şoka girdim hemen de bildi valla doktorlardan ziyade her şeyi buradan öğrendim herkesten Allah razı olsun ya
Y-A-Annesi Mimoza-kizim bebekken de annem fark etmişti küçücük bir şeydi büyüdükce altını temizlerken bir bakayım dedim dondurunce fark ettim yoksa belli olmuyor o kadar