Ysmn3111111 Kızlar ben saçımı 2 sene oldu siyaha boyamıştım şimdi ombre yaptırmak istiyorum hiçbir kuaför yapmıyor siyahlar akması lazımmış tutmazmış rengi 2 sene oldu nasıl akıtıcm ben bu siyah boyayı bilen varmı
Eslimbalkizlarim Ysmn3111111 2sene de saçta siyah zannetmiyorum kalacağını evet zor geçen bir boya ama iyi jir kuaför halleder ben 2 ay önce siyah olan saçlarımı geçen hafta ombre yaptırdım biraz maliyetli oluyor ama yapan yapıyor yani siz başka bir kuaföre sorun
Muhasebeciana Ysmn3111111 oriel ile aciyorlar bende oyle bi hata yapmistim ve oriel ile acti kuaforum suan gene ombreye devam
Hagisidagu Ysmn3111111 siyaha bir kere boyadım cok zor cıktı normalde kzııl bile anında gitti de siyah akmıyor kızıl gibi
Birbey Ysmn3111111 normal değil de arap sabunuyla yıkayınca akıyor benim açık renkteki saçımı bile açtı
Ysmn3111111 Eslimbalkizlarim ben az 10 kuaföre sormuşumdur orijinal siyah olsa yaparız ama boya diyor yapmıyorlar sizinkidemi boyaydı ne kadar maliyetli oluyor mesela
Laren Eslimbalkizlarim ombre olmasada daha acik renge boyayabilirler benim tam.siyah değildi ama seneler önce bayagi koyu kahveye boyamistim bir iki kuaför yanar dedi iyi bir kuaför ben açarım hiçte yanmaz demişti ve gerçekten bayagi sarıya dönmüştüm hiçte saçım yanmadı normal açık renk yipranmisligi oluyor biraz ama
Eslimbalkizlarim Ysmn3111111 950 TL verdim ben ve çok koyu bir siyah ti benimki 2 yılda saçta boya mi kalır Allah aşkına şöyle insanlar meslek sahibi oluyorlar ya deliriyorum
Muhasebeciana Ysmn3111111 evet siyah boyaydi evlendikten 3-4 ay sonra siyaha boyatmistim ondan oncede ombreydi ve artik tamamen oturmustu kendj ana sacim gibi duruyordu aptallik edip o guzelim sacimi bozdum siyah yapmistim 7-8 ay sonra tekrar ombreye donmustum
Ysmn3111111 Muhasebeciana benimkini neden yapmıyorlar ya 2 sene olmuş yaparız ama rengi tutmaz diyorlar
Balkupum2505 Ysmn3111111 tek care beklemek uzadikca kestirmek baska turlu olmuyo arkadasimada yapmiyolar uzadikca kesiyo
Ysmn3111111 Eslimbalkizlarim cok kuaföre sordum ya biri dese tamam diyicemde hepsi aynı şeyi söyledi yapamayız Diyip kestirip attı hepside bende sanmıyorum 2 yıla kalıcanı
Eslimbalkizlarim Ysmn3111111 ben yanmasını kabul ediyorum siz deneyin de yanmaz emin ol iki yıl geçmiş